Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κέντρο Πωλήσεων

Feiliyundi

Το Κέντρο Πωλήσεων Μια καλή σχεδιαστική εργασία θα ξυπνήσει το συναίσθημα των ανθρώπων. Ο σχεδιαστής πηδά από τη μνήμη του παραδοσιακού στιλ και βάζει μια νέα εμπειρία στην υπέροχη και φουτουριστική δομή του χώρου. Μια συναρπαστική αίθουσα εμπειριών περιβαλλοντισμού οικοδομήθηκε μέσω της προσεκτικής τοποθέτησης καλλιτεχνικών εγκαταστάσεων, της σαφούς κίνησης του χώρου και της διακοσμητικής επιφάνειας που στρωμένος από υλικά και χρώματα. Το να είσαι σε αυτό δεν είναι μόνο μια επιστροφή στη φύση, αλλά και ένα ευεργετικό ταξίδι.

Κουκούλα

Black Hole Hood

Κουκούλα Αυτή η γκάμα κουκούλα σχεδιασμένη εμπνευσμένη από την Black Hole και την Worm Hole καθιστά το προϊόν όμορφο και μοντέρνο σχήμα, που προκαλεί συναισθηματικά συναισθήματα και οικονομικά προσιτό. Κάνει συναισθηματικές στιγμές και εύκολη χρήση κατά το μαγείρεμα. Είναι ελαφρύ, εύκολο στην εγκατάσταση, εύκολο στον καθαρισμό και έχει σχεδιαστεί για σύγχρονες κουζίνες iland.

Το Κέντρο Πωλήσεων

HuiSheng Lanhai

Το Κέντρο Πωλήσεων Με το θέμα του ωκεανού του σχεδιασμού σκηνής, απολαύστε τη διαστημική ψυχή, με το τετράγωνο pixel ως στοιχείο οπτικής επικοινωνίας, αφήστε τα παιδιά στο παιχνίδι να εξερευνήσουν την ανακάλυψη της μάθησης και της ανάπτυξης να γίνουν ο πυρήνας της υπόθεσης, η τοποθέτηση ελεύθερου χώρου παρουσιάζει το φανταστικό αποτέλεσμα της εκπαίδευσης στη διασκέδαση. Από τη μορφή, την κλίμακα, τη χρωματική εγκατάσταση, τη δομή έως την ψυχολογική αισθητηριακή εμπειρία, η έννοια του χώρου συνεχίζεται και εμπλουτίζεται όταν όλα τα στοιχεία είναι ενσωματωμένα και συγκρούονται.

Το Ηχείο

Black Hole

Το Ηχείο Το Black Hole έχει σχεδιαστεί με βάση τη σύγχρονη έξυπνη τεχνολογία και είναι ένα φορητό ηχείο Bluetooth. Θα μπορούσε να συνδεθεί σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο με διαφορετικές πλατφόρμες και υπάρχει θύρα USB για σύνδεση σε εξωτερικό φορητό χώρο αποθήκευσης. Το ενσωματωμένο φως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως φως γραφείου. Επίσης, η ελκυστική εμφάνιση του Black Hole το καθιστά τόσο ελκυστικό οικιακό λογισμικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική διακόσμηση.

Φορητό Ηχείο Bluetooth

Black Box

Φορητό Ηχείο Bluetooth Αυτό είναι ένα φορητό ηχείο Bluetooth. Είναι ελαφρύ και μικρό και έχει συναισθηματική μορφή. Σχεδίασα τη φόρμα ηχείων Black Box απλοποιώντας το σχήμα των κυμάτων. Για να ακούσετε τον στερεοφωνικό ήχο, διαθέτει δύο ηχεία, Αριστερά και Δεξιά. Επίσης, αυτά τα δύο ηχεία είναι κάθε μέρος της κυματομορφής. Το ένα είναι ένα θετικό κύμα και ένα αρνητικό κύμα. Για χρήση, αυτή η συσκευή μπορεί να συνδέσει ζεύγος με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως κινητό και υπολογιστή μέσω Bluetooth και παίζει τον ήχο. Επίσης έχει την κοινή χρήση μπαταριών. Συνδυάζοντας δύο ηχεία, ένα μαύρο κουτί εμφανίζεται στο τραπέζι όταν δεν χρησιμοποιείται.

Το Κέντρο Πωλήσεων

Ad Jinli

Το Κέντρο Πωλήσεων Αυτό το έργο έχει ανακαινίσει τα παλιά κτίρια στο αστικό οικόπεδο και δίνει τη νέα λειτουργική αποστολή στα κτίρια για την κάλυψη των νέων λειτουργικών απαιτήσεων. Οι σχεδιαστές προσπαθούν να οδηγήσουν τους ανθρώπους να αποδεχθούν το μοντέρνο στιλ στην πόλη τεσσάρων επιπέδων, από τη μετατροπή της πρόσοψης του κτιρίου έως τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων για να διασφαλίσουν την ακεραιότητα της υλοποίησης του έργου.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.