Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Γραφείο

Duoo

Γραφείο Το Duoo desk είναι η επιθυμία να εκφραστεί ο χαρακτήρας μέσω του μινιμαλισμού των μορφών. Οι λεπτές οριζόντιες γραμμές και τα γωνιακά μεταλλικά πόδια δημιουργούν μια ισχυρή οπτική εικόνα. Το επάνω ράφι σάς επιτρέπει να τοποθετείτε χαρτικά έτσι ώστε να μην ενοχλεί κατά την εργασία. Ένας κρυμμένος δίσκος στην επιφάνεια για τη σύνδεση συσκευών διατηρεί μια καθαρή αισθητική. Η επιφάνεια του τραπεζιού από φυσικό καπλαμά φέρνει τη ζεστασιά της φυσικής υφής του ξύλου. Το γραφείο διατηρεί μια άψογη ισορροπία, χάρη στα αρμονικά επιλεγμένα υλικά, τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα σε συνδυασμό με την αισθητική των κανονικών και αυστηρών μορφών.

Η Σπιτική Μηχανή Ζυμαρικών

Hidro Mamma Mia

Η Σπιτική Μηχανή Ζυμαρικών Το Hidro Mama Mia είναι μια κοινωνικοπολιτισμική διάσωση μέσω της ιταλικής γαστρονομίας. Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, είναι ελαφρύ και συμπαγές, εύκολο στην αποθήκευση και μεταφορά. Επιτρέπει ασφαλή υψηλή παραγωγικότητα, παρέχοντας μια ευχάριστη εμπειρία μαγειρέματος στην οικογένεια στην καθημερινή ζωή και την αλληλεπίδραση φίλων. Ο κινητήρας είναι πλήρως ενσωματωμένος στο κιβώτιο ταχυτήτων, προσφέροντας ισχύ, στιβαρότητα και ασφαλή χρήση, παρέχοντας επίσης εύκολο καθαρισμό και υποστήριξη. Κόβει τη ζύμη με διαφορετικό πάχος, έχοντας τη δυνατότητα να προετοιμάσει μια ποικιλία πιάτων: ζυμαρικά, ζυμαρικά, λαζάνια, ψωμί, ζαχαροπλαστική, πίτσα και άλλα.

Το Hypercar

Brescia Hommage

Το Hypercar Σε περιόδους υψηλής τεχνολογίας όλων των ψηφιακών συσκευών, της επίπεδης οθόνης αφής και των ορθολογικών οχημάτων ενός όγκου, το έργο Brescia Hommage είναι μια μελέτη σχεδιασμού υπερθέσιου διθέσιου παλιού σχολείου που οραματιζόταν ως εορτασμός σε μια εποχή όπου η κομψότητα, η απλότητα, η υφή υψηλής αφής, η ακατέργαστη δύναμη, η καθαρή ομορφιά και η άμεση σύνδεση μεταξύ ανθρώπου και μηχανής ήταν ο κανόνας του παιχνιδιού. Μια εποχή που γενναίοι και έξυπνοι άντρες όπως ο ίδιος ο Ettore Bugatti δημιούργησαν κινητές συσκευές που εντυπωσίασαν τον κόσμο.

Οι Πισίνες

Termalija Family Wellness

Οι Πισίνες Το Termalija Family Wellness είναι το τελευταίο στη σειρά έργων που έχει κατασκευάσει η Enota στο Terme Olimia τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και ολοκληρώνει την πλήρη μετατροπή του συγκροτήματος σπα. Βλέποντας από απόσταση, το σχήμα, το χρώμα και η κλίμακα της νέας ομαδοποιημένης δομής τετραεδρικών όγκων αποτελεί συνέχεια του σμήνους των γύρω αγροτικών κτιρίων, που εκτείνονται οπτικά στην καρδιά του συγκροτήματος. Η νέα οροφή λειτουργεί ως μεγάλη καλοκαιρινή απόχρωση και δεν σφετερίζει τον πολύτιμο εξωτερικό χώρο.

Η Αυτόματη Μηχανή Αποχυμωτή

Toromac

Η Αυτόματη Μηχανή Αποχυμωτή Το Toromac είναι ειδικά σχεδιασμένο με την ισχυρή του εμφάνιση για να προσφέρει έναν νέο τρόπο κατανάλωσης φρέσκου χυμού πορτοκαλιού. Κατασκευασμένο για μέγιστη εξαγωγή χυμού, προορίζεται για εστιατόρια, καφετέριες και σούπερ μάρκετ και ο premium σχεδιασμός του επιτρέπει μια φιλική εμπειρία που προσφέρει γεύση, υγεία και υγιεινή. Διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα που κόβει τα φρούτα κάθετα και συμπιέζει τα μισά με περιστροφική πίεση. Αυτό σημαίνει ότι η μέγιστη απόδοση επιτυγχάνεται χωρίς συμπίεση ή άγγιγμα του κελύφους.

Ετικέτα Μπύρας

Carnetel

Ετικέτα Μπύρας Σχεδιασμός ετικέτας μπύρας σε στιλ αρ νουβό. Η ετικέτα μπύρας περιέχει επίσης πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία παρασκευής. Ο σχεδιασμός χωράει επίσης σε δύο διαφορετικά μπουκάλια. Αυτό μπορεί να γίνει απλά εκτυπώνοντας το σχέδιο σε οθόνη 100 τοις εκατό και μέγεθος 70 τοις εκατό. Η ετικέτα συνδέεται με μια βάση δεδομένων, η οποία διασφαλίζει ότι κάθε φιάλη λαμβάνει έναν μοναδικό αριθμό πλήρωσης.