Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Αυτόματη Μηχανή Αποχυμωτή

Toromac

Η Αυτόματη Μηχανή Αποχυμωτή Το Toromac είναι ειδικά σχεδιασμένο με την ισχυρή του εμφάνιση για να προσφέρει έναν νέο τρόπο κατανάλωσης φρέσκου χυμού πορτοκαλιού. Κατασκευασμένο για μέγιστη εξαγωγή χυμού, προορίζεται για εστιατόρια, καφετέριες και σούπερ μάρκετ και ο premium σχεδιασμός του επιτρέπει μια φιλική εμπειρία που προσφέρει γεύση, υγεία και υγιεινή. Διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα που κόβει τα φρούτα κάθετα και συμπιέζει τα μισά με περιστροφική πίεση. Αυτό σημαίνει ότι η μέγιστη απόδοση επιτυγχάνεται χωρίς συμπίεση ή άγγιγμα του κελύφους.

Ετικέτα Μπύρας

Carnetel

Ετικέτα Μπύρας Σχεδιασμός ετικέτας μπύρας σε στιλ αρ νουβό. Η ετικέτα μπύρας περιέχει επίσης πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία παρασκευής. Ο σχεδιασμός χωράει επίσης σε δύο διαφορετικά μπουκάλια. Αυτό μπορεί να γίνει απλά εκτυπώνοντας το σχέδιο σε οθόνη 100 τοις εκατό και μέγεθος 70 τοις εκατό. Η ετικέτα συνδέεται με μια βάση δεδομένων, η οποία διασφαλίζει ότι κάθε φιάλη λαμβάνει έναν μοναδικό αριθμό πλήρωσης.

Ταυτότητα Μάρκας

BlackDrop

Ταυτότητα Μάρκας Πρόκειται για ένα προσωπικό Έργο Στρατηγικής και Ταυτότητας. Το BlackDrop είναι μια αλυσίδα καταστημάτων και εμπορικών σημάτων που πωλεί και διανέμει καφέ. Το BlackDrop είναι ένα προσωπικό έργο που αναπτύχθηκε αρχικά για να καθορίσει τον τόνο και τη δημιουργική κατεύθυνση για προσωπικές ανεξάρτητες δημιουργικές επιχειρήσεις. Αυτή η ταυτότητα μάρκας έχει δημιουργηθεί με σκοπό να τοποθετήσει τον Aleks ως αξιόπιστο σύμβουλο μάρκας στην κοινότητα εκκίνησης. Το BlackDrop σημαίνει μια λεπτή, σύγχρονη, διαφανή μάρκα εκκίνησης που στοχεύει να γίνει μια διαχρονική, αναγνωρίσιμη, κορυφαία μάρκα στον κλάδο.

Η Φωτογραφική Σειρά

U15

Η Φωτογραφική Σειρά Το έργο των καλλιτεχνών αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά του κτιρίου U15 για να δημιουργήσει μια σχέση με φυσικά στοιχεία που υπάρχουν στη συλλογική φαντασία. Εκμεταλλευόμενοι τη δομή του κτιρίου και τα μέρη του, όπως τα χρώματα και τα σχήματά του, προσπαθούν να προκαλέσουν πιο συγκεκριμένες τοποθεσίες όπως το Κινέζικο Πέτρινο Δάσος, ο Αμερικανικός Πύργος του Διαβόλου, ως γενικές φυσικές εικόνες όπως καταρράκτες, ποτάμια και βραχώδεις πλαγιές. Για να δώσουν μια διαφορετική ερμηνεία σε κάθε εικόνα, οι καλλιτέχνες εξερευνούν το κτίριο μέσω μινιμαλιστικής προσέγγισης, χρησιμοποιώντας διαφορετικές οπτικές γωνίες και προοπτικές.

Το Ρολόι

Argo

Το Ρολόι Το Argo by Gravithin είναι ένα ρολόι του οποίου ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από έναν εξάγωνο. Διαθέτει ένα χαραγμένο διπλό καντράν, διαθέσιμο σε δύο αποχρώσεις, το βαθύ μπλε και τη Μαύρη Θάλασσα, προς τιμήν των μυθικών περιπετειών του πλοίου Argo. Η καρδιά του χτυπά χάρη στην κίνηση χαλαζία Swiss Ronda 705, ενώ το γυαλί ζαφείρι και ο ισχυρός ατσάλινος βουρτσισμένος 316L εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερη αντίσταση. Είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό 5ATM. Το ρολόι διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα θήκης (χρυσό, ασήμι και μαύρο), δύο αποχρώσεις κλήσης (Deep Blue και Black Sea) και μοντέλα έξι ιμάντων, σε δύο διαφορετικά υλικά.

Η Εσωτερική Διακόσμηση

Eataly

Η Εσωτερική Διακόσμηση Το Eataly Τορόντο είναι προσαρμοσμένο στις αποχρώσεις της αναπτυσσόμενης πόλης μας και έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει και να αυξάνει τις κοινωνικές ανταλλαγές μέσω του καθολικού καταλύτη εξαιρετικών ιταλικών τροφίμων. Είναι κατάλληλο μόνο ότι το παραδοσιακό και διαρκές «passeggiata» είναι η έμπνευση πίσω από το σχέδιο για το Eataly Toronto. Αυτό το διαχρονικό τελετουργικό βλέπει τους Ιταλούς κάθε βράδυ να πηγαίνουν στον κεντρικό δρόμο και στην πλατεία, να περπατούν και να κοινωνικοποιούνται και περιστασιακά να σταματούν σε μπαρ και καταστήματα στην πορεία. Αυτή η σειρά εμπειριών απαιτεί μια νέα, οικεία κλίμακα δρόμου στο Bloor and Bay.