Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σετ Τσαγιού

Wavy

Το Σετ Τσαγιού Εμπνευσμένο από τη βεράντα της τραβερτίνης στη φύση, το Wavy είναι ένα σετ τσαγιού που θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τσαγιού. Οι καινοτόμες λαβές έχουν αναπτυχθεί για να ταιριάζουν άνετα στα χέρια σας. Τοποθετώντας το κύπελλο με τις παλάμες σας, θα ανακαλύψετε ότι ξεδιπλώνεται σαν νούφαρο και θα σας οδηγήσει σε μια στιγμή ηρεμίας.

Κοσμήματα

Poseidon

Κοσμήματα Το Κοσμήματα που σχεδιάζω εκφράζει τα συναισθήματά μου. Με αντιπροσωπεύει ως καλλιτέχνης, σχεδιαστής και επίσης ως άτομο. Η ώθηση για τη δημιουργία του Ποσειδώνα τέθηκε στις πιο σκοτεινές ώρες της ζωής μου όταν ένιωσα φοβισμένος, ευάλωτος και χρειάζομαι προστασία. Κατά κύριο λόγο σχεδίασα αυτήν τη συλλογή για να χρησιμοποιώ την αυτοάμυνα. Παρόλο που αυτή η έννοια έχει ξεθωριάσει σε όλο αυτό το έργο, εξακολουθεί να υπάρχει. Ο Ποσειδώνας (ο θεός της θάλασσας και το "Earth-Shaker" των σεισμών στην ελληνική μυθολογία) είναι η πρώτη επίσημη συλλογή μου και απευθύνεται σε ισχυρές γυναίκες, με σκοπό να δώσει στο χρήστη την αίσθηση δύναμης και αυτοπεποίθησης.

Οι Ετικέτες

Stumbras Vodka

Οι Ετικέτες Αυτή η κλασική συλλογή βότκας του Stumbras αναβιώνει την παλιά λιθουανική παράδοση της βότκας. Ο σχεδιασμός κάνει ένα παλιό παραδοσιακό προϊόν κοντά και σχετικό με τον σημερινό καταναλωτή. Το πράσινο γυάλινο μπουκάλι, χρονολογείται σημαντικό για τη λιθουανική βότκα, θρύλοι βασισμένοι σε αληθινά γεγονότα και ευχάριστες, εντυπωσιακές λεπτομέρειες - η καμπυλωτή μορφή που θυμίζει παλιές φωτογραφίες, η κεκλιμένη μπάρα στο κάτω μέρος που συμπληρώνει την κλασική συμμετρική σύνθεση, και τις γραμματοσειρές και τα χρώματα που μεταδίδουν την ταυτότητα κάθε υπο-μάρκας - όλα κάνουν την παραδοσιακή συλλογή βότκας ανεπιτήδευτη και ενδιαφέρουσα.

Ημερολόγιο

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Ημερολόγιο Χτίζουμε πόλεις μαζί σας. Το μήνυμα που μεταδίδει η εταιρική προώθηση πωλήσεων της NTT East Japan εμφανίζεται σε αυτό ημερολόγιο γραφείου. Το πάνω μέρος των φύλλων ημερολογίου είναι κομμένο από πολύχρωμα κτίρια και τα επικαλυπτόμενα φύλλα σχηματίζουν μια ευτυχισμένη πόλη. Είναι ένα ημερολόγιο που μπορεί κανείς να απολαύσει την αλλαγή του τοπίου της σειράς των κτιρίων κάθε μήνα και να σας γεμίζει με την αίσθηση να παραμείνετε ευτυχείς όλο το χρόνο.

Ημερολόγιο

NTT COMWARE “Season Display”

Ημερολόγιο Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο φτιαγμένο με διαχωριστική σχεδίαση με εποχιακά μοτίβα με εξαιρετική ανάγλυφη εκτύπωση. Το αποκορύφωμα του σχεδιασμού είναι όταν εμφανίζεται, τα εποχιακά μοτίβα ρυθμίζονται σε γωνία 30 μοιρών για καλύτερη προβολή. Αυτή η νέα φόρμα εκφράζει το μυθιστόρημα της NTT COMWARE για τη δημιουργία νέων ιδεών. Η σκέψη δίνεται στη λειτουργικότητα του ημερολογίου με άφθονο χώρο γραψίματος και κυβερνητικές γραμμές. Είναι καλό για γρήγορη προβολή και εύκολο στη χρήση, γεμάτο πρωτοτυπία που το ξεχωρίζει από άλλα ημερολόγια.

Κοσμήματα

odyssey

Κοσμήματα Η βασική ιδέα της οδύσσειας από το μονομερές περιλαμβάνει την κάλυψη ογκωδών, γεωμετρικών σχημάτων με μοτίβο δέρματος. Από αυτό εξελίσσεται μια αλληλεπίδραση της σαφήνειας και της παραμόρφωσης, της διαφάνειας και της απόκρυψης. Όλα τα γεωμετρικά σχήματα και σχέδια μπορούν να συνδυαστούν κατά βούληση, να ποικίλουν και να συμπληρωθούν με προσθήκες. Αυτή η συναρπαστική, απλή ιδέα επιτρέπει τη δημιουργία μιας σχεδόν ανεξάντλητης γκάμας σχεδίων, απόλυτα σύμφωνη με τις ευκαιρίες που προσφέρει το γρήγορο πρωτότυπο (τρισδιάστατη εκτύπωση), καθώς κάθε πελάτης μπορεί να παράγει ένα εντελώς ατομικό και μοναδικό αντικείμενο (επισκεφθείτε: www.monomer. eu-shop).