Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Το Urban Electrik-Trike Τόσο φιλικό προς το περιβάλλον όσο και καινοτόμο, το LECOMOTION E-trike είναι ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο που εμπνέεται από ένθετα καροτσάκια. Τα E-trikes LECOMOTION έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ως μέρος ενός αστικού συστήματος κοινής χρήσης ποδηλάτων. Σχεδιασμένο επίσης για φωλιά μεταξύ τους σε μια σειρά για συμπαγή αποθήκευση και για τη διευκόλυνση της συλλογής και της μετακίνησης πολλών ταυτόχρονα μέσω μιας αιωρούμενης πίσω πόρτας και ενός αφαιρούμενου σετ στροφαλοφόρου. Παρέχεται βοήθεια πεντάλ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κανονικό ποδήλατο, με ή χωρίς υποστηρικτική μπαταρία. Το φορτίο επέτρεψε επίσης τη μεταφορά 2 παιδιών ή ενός ενήλικα.

Χαρτικά

commod – Feines in Holz

Χαρτικά Το "merch" ειδικεύεται στην εσωτερική εργασία. Πιστό στο ρητό «ωραία ξύλινα προϊόντα» η εταιρεία υλοποιεί ιδιαίτερα αποκλειστικά οικιακά έργα. Τα χαρτικά έπρεπε να ικανοποιήσουν αυτόν τον ισχυρισμό. Μια μειωμένη αλλά παιχνιδιάρικη διάταξη έχει επιτευχθεί χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα αναμεμιγμένο χρώμα. Τα χαρτικά αντικατοπτρίζουν το στυλ της εταιρείας καθώς και την ιδεολογία της να χρησιμοποιεί μόνο το πιο πολύτιμο υλικό: Το χαρτί είναι κατασκευασμένο από 100 τοις εκατό βαμβάκι, τους φακέλους από πραγματικό ξύλινο καπλαμά. Οι επαγγελματικές κάρτες «ενσαρκώνουν» το σύνθημα των εταιρειών δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο δωμάτιο που περιέχει τυπικά ξύλινα προϊόντα.

Τεμαχιστής Χαρτιού

HandiShred

Τεμαχιστής Χαρτιού Το HandiShred είναι ένας φορητός χειροκίνητος τεμαχιστής χαρτιού που δεν απαιτεί εξωτερική πηγή τροφοδοσίας. Είναι σχεδιασμένο μικρό και τακτοποιημένο, ώστε να μπορείτε να το βάλετε στο γραφείο σας, μέσα σε ένα συρτάρι ή χαρτοφύλακα που μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση και να τεμαχίζει το σημαντικό σας έγγραφο ανά πάσα στιγμή οπουδήποτε. Αυτός ο εύχρηστος τεμαχιστής λειτουργεί τέλεια για να τεμαχίσει τυχόν έγγραφα ή αποδείξεις για να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά, εμπιστευτικά και τυχόν προσωπικά στοιχεία διατηρούνται ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Ο Πίνακας Αλληλεπίδρασης

paintable

Ο Πίνακας Αλληλεπίδρασης Το Paintable είναι ένας πίνακας πολλαπλών λειτουργιών για όλους, μπορεί να είναι ένας συνηθισμένος πίνακας, ένας πίνακας σχεδίασης ή ένα μουσικό όργανο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά είδη χρωμάτων για να βάψετε στην επιφάνεια του τραπεζιού για να δημιουργήσετε μουσική με τους φίλους ή τις οικογένειές σας και η επιφάνεια θα μεταφέρει σχέδιο για να γίνει μελωδία από αισθητήρες χρώματος. Υπάρχουν δύο τρόποι σχεδίασης, το δημιουργικό σχέδιο και το σχέδιο μουσικής νότας, τα παιδιά μπορούν να σχεδιάσουν ό, τι θέλουν να δημιουργήσουν τυχαία μουσική ή να χρησιμοποιήσουν τον κανόνα που σχεδιάζουμε για να γεμίσουμε το χρώμα σε συγκεκριμένη θέση για να φτιάξουμε το νηπιαγωγείο.

Για Συνομιλία Hands-Free

USB Speaker and Mic

Για Συνομιλία Hands-Free Το DIXIX USB Speaker & Mic έχει σχεδιαστεί για τη λειτουργία του. Το μικρόφωνο μικρόφωνο είναι ιδανικό για συνομιλία hands-free μέσω του Διαδικτύου, το μικρόφωνο είναι στραμμένο προς τα δεξιά για να μεταδώσει με σαφήνεια τη φωνή σας στον παραλήπτη και το ηχείο θα μεταδώσει τη φωνή από το άτομο με το οποίο επικοινωνείτε.

Τραπέζι, Τρίποδο, Πλίνθος

Trifold

Τραπέζι, Τρίποδο, Πλίνθος Το σχήμα του Trifold ενημερώνεται από ένα συνδυασμό τριγωνικών επιφανειών και μια μοναδική πτυσσόμενη ακολουθία. Έχει μινιμαλιστικό αλλά πολύπλοκο και γλυπτό σχεδιασμό, από κάθε άποψη, αποκαλύπτει μια μοναδική σύνθεση. Ο σχεδιασμός μπορεί να κλιμακωθεί ώστε να ταιριάζει σε διάφορους σκοπούς χωρίς να διακυβεύεται η δομική του ακεραιότητα. Το Trifold είναι μια βιτρίνα ψηφιακών μεθόδων κατασκευής και η χρήση νέων τεχνολογιών κατασκευής όπως η ρομποτική. Η διαδικασία παραγωγής αναπτύχθηκε σε συνεργασία με μια εταιρεία κατασκευής ρομποτικών ειδικευμένων στην αναδίπλωση μετάλλων με ρομπότ 6 αξόνων.