Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Branding Της Έρευνας

Pain and Suffering

Το Branding Της Έρευνας Αυτός ο σχεδιασμός διερευνά τα δεινά σε διαφορετικά επίπεδα: φιλοσοφικά, κοινωνικά, ιατρικά και επιστημονικά. Από την προσωπική μου άποψη ότι ο πόνος και ο πόνος έρχονται σε πολλά πρόσωπα και μορφές, φιλοσοφικά και επιστημονικά, επέλεξα την εξανθρωπισμό του πόνου και του πόνου ως βάση μου. Μελέτησα τις αναλογίες μεταξύ της συμβιωτικής φύσης και της συμβιωτικής στις ανθρώπινες σχέσεις και από αυτήν την έρευνα δημιούργησα χαρακτήρες που αντιπροσωπεύουν οπτικά τις συμβιωτικές σχέσεις ανάμεσα στον πάσχοντα και τον πάσχοντα και ανάμεσα στον πόνο και στον πόνο. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένα πείραμα και ο θεατής είναι το θέμα.

Η Ψηφιακή Τέχνη

Surface

Η Ψηφιακή Τέχνη Η αιθερική φύση του κομματιού δημιουργεί κάτι απτό. Η ιδέα προέρχεται από τη χρήση του νερού ως στοιχείο για τη μεταφορά της έννοιας της επιφανείας και της επιφάνειας. Ο σχεδιαστής έχει μια γοητεία για να αναδείξει τις ταυτότητές μας και το ρόλο που έχουν εκείνοι γύρω μας σε αυτήν τη διαδικασία. Γι 'αυτόν, «βγαίνουμε» όταν δείχνουμε κάτι για τον εαυτό μας.

Τσαγιέρα Και Φλιτζάνια Τσαγιού

EVA tea set

Τσαγιέρα Και Φλιτζάνια Τσαγιού Αυτό το σαγηνευτικά κομψό τσαγιέρα με ταιριαστά κύπελλα έχει άψογο χύσιμο και είναι απόλαυση να το πάρετε. Το ασυνήθιστο σχήμα αυτού του δοχείου τσαγιού με το στόμιο που αναμιγνύεται και αναπτύσσεται από το σώμα προσφέρεται ιδιαίτερα καλά για μια καλή χύση. Τα κύπελλα είναι ευπροσάρμοστα και αφής για να φωλιάσουν στα χέρια σας με διαφορετικούς τρόπους, αφού κάθε άτομο έχει τη δική του προσέγγιση για να κρατάει ένα κύπελλο. Διατίθεται σε γυαλιστερό λευκό με ασημένιο δαχτυλίδι ή μαύρη ματ πορσελάνη με γυαλιστερό λευκό καπάκι και λευκά χείλη. Φίλτρο από ανοξείδωτο χάλυβα τοποθετημένο στο εσωτερικό. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: τσαγιέρα: 12,5 x 19,5 x 13,5 φλιτζάνια: 9 x 12 x 7,5 cm.

Ρολόι

Zeitgeist

Ρολόι Το ρολόι αντικατοπτρίζεται ο zeitgeist, ο οποίος σχετίζεται με έξυπνα, τεχνολογικά και ανθεκτικά υλικά. Η όψη υψηλής τεχνολογίας του προϊόντος αντιπροσωπεύεται από ένα σώμα με ημιαυτόματο άνθρακα και οθόνη χρόνου (οπές φωτός). Το Carbon αντικαθιστά το μεταλλικό μέρος, ως λείψανο του παρελθόντος και δίνει έμφαση στο λειτουργικό τμήμα του ρολογιού. Η απουσία κεντρικού εξαρτήματος δείχνει ότι η καινοτόμος ένδειξη LED αντικαθιστά τον κλασικό μηχανισμό ρολογιού. Ο μαλακός οπίσθιος φωτισμός μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με το αγαπημένο χρώμα του κατόχου του και ένας αισθητήρας φωτός θα παρακολουθεί τη δύναμη του φωτισμού.

Το Ρομποτικό Όχημα

Servvan

Το Ρομποτικό Όχημα Είναι ένα έργο οχήματος εξυπηρέτησης για την οικονομία βάσει πόρων, σχηματίζοντας ένα δίκτυο με άλλα οχήματα. Ένα ενιαίο σύστημα επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ τους, γεγονός που αυξάνει την αποτελεσματικότητα της μεταφοράς επιβατών, καθώς και την αύξηση της απόδοσης λόγω της κίνησης στο οδικό τρένο (μείωση του συντελεστή FX, η απόσταση μεταξύ των οχημάτων). Το αυτοκίνητο διαθέτει μη επανδρωμένο έλεγχο. Το όχημα είναι συμμετρικά: φθηνό στην παραγωγή. Διαθέτει τέσσερις περιστρεφόμενους τροχούς με κινητήρα, και δυνατότητα αναστροφής κίνησης: ελιγμός με μεγάλες διαστάσεις. Η επιβίβαση έναντι της βελτίωσης βελτιώνει την επικοινωνία των επιβατών.

Ο Τροφοδότης Τροφίμων

Food Feeder Plus

Ο Τροφοδότης Τροφίμων Το Food Feeder Plus όχι μόνο βοηθά τα παιδιά να τρώνε μόνα τους, αλλά επίσης σημαίνει μεγαλύτερη ανεξαρτησία για τους γονείς. Τα μωρά μπορούν να τα κρατήσουν μόνα τους και να τα πιπιλίσουν και να τα μασήσουν αφού έχετε συνθλίψει τα τρόφιμα που φτιάχνουν οι γονείς. Το Food Feeder Plus διαθέτει ένα μεγαλύτερο, εύκαμπτο σάκο σιλικόνης για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη όρεξη των μωρών. Είναι απαραίτητη η διατροφή και επιτρέπει στους μικρούς να εξερευνήσουν και να απολαύσουν φρέσκα στερεά τρόφιμα με ασφάλεια. Τα τρόφιμα δεν χρειάζεται να καθαριστούν. Απλά τοποθετήστε το φαγητό στο σάκο σιλικόνης, κλείστε το κλείδωμα και τα μωρά μπορούν να απολαύσουν τον εαυτό τους με φρέσκο φαγητό.