Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μονάδα Flash Usb

Frohne eClip

Μονάδα Flash Usb Το eClip είναι η πρώτη μονάδα flash USB στον κόσμο με συνδετήρα χαρτιού με έναν μετρητή χάρακα. Το eClip τιμήθηκε με το Silver iDA & Golden A 'Design Award. Το eClip είναι ελαφρύ, ταιριάζει στο μπρελόκ σας και λειτουργεί όπως ένα συνδετήρα για να οργανώσετε τα χαρτιά, τις αποδείξεις και τα χρήματά σας. Το eClip προστατεύει προσωπικά δεδομένα, πνευματική ιδιοκτησία, δεδομένα εργοδότη, ιατρικά δεδομένα και εμπορικά μυστικά με λογισμικό ασφαλείας. Το eClip σχεδιάστηκε από τον Frohne στη Φλόριντα. Ο χρυσός σύνδεσμος μνήμης είναι ανθεκτικός, ανθεκτικός στις γρατσουνιές, ανθεκτικός στο νερό, ανθεκτικός στο αλκοόλ, ανθεκτικός στη σκόνη, ανθεκτικός στη σκουριά και ηλεκτρομαγνητικός.

Το Πριόνι

Rotation Saw

Το Πριόνι Πριόνι αλυσίδας ισχύος με περιστρεφόμενη λαβή. Αυτή η αλυσίδα έχει μια λαβή που περιστρέφεται 360 ° και σταματά σε προκαθορισμένες γωνίες. Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι κόβουν τα δέντρα οριζόντια ή κάθετα περιστρέφοντας τα πριόνια τους σε ορισμένες γωνίες ή κλίνοντας ή γέρνοντας τα μέρη του σώματός τους. Δυστυχώς, το πριόνι γλιστρά συχνά από τη λαβή του χρήστη ή ο χρήστης πρέπει να εργαστεί σε μια αδέξια θέση, κάτι που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς. Για να αντισταθμίσει αυτά τα μειονεκτήματα, το προτεινόμενο πριόνι διαθέτει περιστρεφόμενη λαβή έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να προσαρμόζει τις γωνίες κοπής.

Η Διακόσμηση Μπουκαλιών

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Η Διακόσμηση Μπουκαλιών Ο χρυσός που λάμπει «Λιθουανικός χρυσός βότκας. Η Black Edition "κληρονόμησε την αποκλειστική της εμφάνιση από τη λιθουανική λαϊκή τέχνη. Ο ρόμβος και τα ψαροκόκαλα, σε συνδυασμό από μικρά τετράγωνα, είναι πολύ συνηθισμένα μοτίβα στη λιθουανική λαϊκή τέχνη. Αν και η αναφορά σε αυτά τα εθνικά μοτίβα απέκτησε πιο σύγχρονες μορφές - μυστηριώδεις προηγούμενες αντανακλάσεις μετατράπηκαν σε μοντέρνα τέχνη. Τα κυρίαρχα χρυσά και μαύρα χρώματα τονίζουν την εξαιρετική διαδικασία φιλτραρίσματος βότκας μέσω φίλτρων άνθρακα και χρυσού. Αυτό είναι που κάνει «Λιθουανική βότκα χρυσό. Black Edition "τόσο λεπτή και κρυστάλλινη.

Ημερολόγιο

Calendar 2014 “Flowers”

Ημερολόγιο Σχεδιάστε ένα δωμάτιο, φέρετε τις εποχές - Το ημερολόγιο των λουλουδιών συνοδεύεται από σχέδιο βάζου με 12 διαφορετικά λουλούδια. Φωτίστε τη ζωή σας κάθε μήνα με ένα εποχιακό λουλούδι. Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την έννοια του Life with Design.

Τα Κοσμήματα

Angels OR Demons

Τα Κοσμήματα Βλέπουμε τη συνεχή μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το σκοτάδι και το φως, μέρα και νύχτα, χάος και τάξη, πόλεμος και ειρήνη, ήρωας και κακός κάθε μέρα. Ανεξάρτητα από τη θρησκεία ή την εθνικότητά μας, μας έχουν πει την ιστορία των διαρκών συντρόφων μας: ένας άγγελος που κάθεται στον δεξιό ώμο μας και ένας δαίμονας στα αριστερά, ο άγγελος μας πείθει να κάνουμε το καλό και να καταγράφουμε τις καλές μας πράξεις. Ο διάβολος μας πείθει να κάνουμε κακά και να καταγράφουμε τις κακές μας πράξεις. Ο άγγελος είναι μια μεταφορά για το «superego» μας και ο διάβολος σημαίνει «Id» και τη συνεχή μάχη μεταξύ της συνείδησης και του ασυνείδητου.

Οι Ετικέτες

Propeller

Οι Ετικέτες Το Propeller είναι μια συλλογή αλκοολούχων ποτών από διάφορα μέρη του κόσμου, που σχετίζεται με το θέμα των αεροπορικών ταξιδιών και έναν πιλότο ταξιδιώτη ως χαρακτήρα μάρκας. Τα χαρακτηριστικά κάθε είδους ποτού εκτίθενται μέσω πολλών εικονογραφήσεων, επιγραφών που μοιάζουν με αεροπορικά σήματα και σκίτσα που χρησιμεύουν ως συνταγές κοκτέιλ. Ο πολύπλευρος σχεδιασμός συμπληρώνεται με διάφορους τόνους από έγχρωμο φύλλο, διαφορετικές λάκες, μοτίβα και ανάγλυφο.