Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Εμπορικός Χώρος

De Kang Club

Ο Εμπορικός Χώρος Το Dekang βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Guangzhou, στην Κίνα, είναι ένα σπα και ψυχαγωγία ένα από τα εμπορικά έργα. Το έργο είναι στη σχεδιαστική ιδέα του «αστικού τοπίου» ως βασική ένδειξη για την ανταπόκριση στις απαιτήσεις της σύγχρονης αστικής ζωής.

Η Κάρτα Μηνυμάτων

Standing Message Card “Post Animal”

Η Κάρτα Μηνυμάτων Αφήστε το κιτ ζωικού χαρτιού να παραδώσει τα σημαντικά σας μηνύματα. Σκαρίψτε το μήνυμά σας στο σώμα και, στη συνέχεια, στείλτε μαζί με άλλα μέρη μέσα στο φάκελο. Αυτή είναι μια διασκεδαστική κάρτα μηνυμάτων που ο παραλήπτης μπορεί να συγκεντρώσει και να εμφανίσει. Διαθέτει έξι διαφορετικά ζώα: πάπια, χοίρος, ζέβρα, πιγκουίνος, καμηλοπάρδαλη και τάρανδος. Life with Design: Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο.

Ο Μεταμορφώσιμος Καναπές

Mäss

Ο Μεταμορφώσιμος Καναπές Ήθελα να δημιουργήσω έναν αρθρωτό καναπέ που θα μπορούσε να μετατραπεί σε διάφορες ξεχωριστές λύσεις καθισμάτων. Ολόκληρα τα έπιπλα αποτελούνται από δύο διαφορετικά κομμάτια του ίδιου σχήματος για να σχηματίσουν μια ποικιλία λύσεων. Η κύρια δομή είναι το ίδιο πλευρικό σχήμα του βραχίονα που στηρίζεται αλλά μόνο παχύτερο. Το στήριγμα του βραχίονα μπορεί να περιστραφεί 180 μοίρες για να αλλάξει ή να συνεχίσει το κύριο κομμάτι των επίπλων.

Περίπτερο Κέικ

Temple

Περίπτερο Κέικ Από την αυξανόμενη δημοτικότητα στο οικιακό ψήσιμο θα μπορούσαμε να δούμε την ανάγκη για ένα μοντέρνο, μοντέρνο περίπτερο κέικ, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να αποθηκευτεί σε ένα ντουλάπι ή κλήρωση. Εύκολο στον καθαρισμό και ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων. Ο ναός είναι εύκολο να συναρμολογηθεί και διαισθητικός σύροντας τις πλάκες πάνω από την κεντρική κωνική σπονδυλική στήλη. Η αποσυναρμολόγηση είναι εξίσου εύκολη, απλώς σύροντάς τις πίσω. Και τα 4 βασικά στοιχεία συγκρατούνται από το Stacker. Το Stacker βοηθά στη διατήρηση όλων των στοιχείων μαζί για συμπαγή αποθήκευση πολλαπλών γωνιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές διαμορφώσεις πλακών για διαφορετικές περιπτώσεις.

Η Πολυθρόνα

Bessa

Η Πολυθρόνα Σχεδιασμένο για χώρους lounge ξενοδοχείων, θέρετρων και ιδιωτικών κατοικιών, η ξαπλώστρα Bessa εναρμονίζεται με τα μοντέρνα έργα εσωτερικού σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός του προσφέρει μια ηρεμία που προσκαλεί σε μια εμπειρία που πρέπει να θυμόμαστε. Έχοντας λύσει την εντελώς βιώσιμη παραγωγή του, μπορούμε να απολαύσουμε την ισορροπία μεταξύ μορφής, σύγχρονου σχεδιασμού, λειτουργίας και οργανικών αξιών.

Ημερολόγιο

calendar 2013 “Waterwheel”

Ημερολόγιο Το Waterwheel είναι ένα τρισδιάσταημερολόγιο φτιαγμένο από έξι κουπιά συναρμολογημένα σε σχήμα waterwheel. Περιστρέψτε ένα μοναδικό αυτόνομο ημερολόγιο για την επιφάνεια εργασίας σας, όπως ένα waterwheel κάθε μήνα για χρήση. Life with Design: Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας σχεδιάστηκαν χρησιμοποιώντας την έννοια του «Life with Design».