Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ανακάλυψη Γραφικού Σχεδιασμού

The Graphic Design in Media Conception

Η Ανακάλυψη Γραφικού Σχεδιασμού Αυτό το βιβλίο αφορά τη γραφιστική. Παρέχει ρητή, λεπτομερή ματιά στη δομή του σχεδιασμού ως διαδικασία που χρησιμοποιείται για την επικοινωνία με το κοινό με διαφορετικούς πολιτισμούς μέσω μεθόδων σχεδίασης περιλαμβάνει την έννοια του γραφικού σχεδιασμού ως ρόλου, των διαδικασιών σχεδιασμού ως τεχνικών, του σχεδιασμού επωνυμίας ως πλαισίου αγοράς, του σχεδιασμού συσκευασίας με ετοίμασε πρότυπα και περιέχει έργα από δημιουργικά δημιουργικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για να δείξουν τις αρχές του σχεδιασμού.

Το Γραφείο Πωλήσεων

Chongqing Mountain and City Sales Office

Το Γραφείο Πωλήσεων Το "Mountain" είναι το κύριο θέμα αυτού του γραφείου πωλήσεων, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το γεωγραφικό υπόβαθρο του Chongqing. Το μοτίβο των γκρίζων μαρμάρων στο πάτωμα σχηματίζεται σε τριγωνικό σχήμα. και υπάρχουν πολλές περίεργες και αιχμηρές γωνίες και γωνίες στους τοίχους χαρακτηριστικών και τους ακανόνιστους μετρητές ρεσεψιόν, για να αποδείξουν την έννοια του «βουνού». Επιπλέον, οι σκάλες που συνδέουν τα δάπεδα έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι μια διέλευση από το σπήλαιο. Εν τω μεταξύ, τα φωτιστικά LED κρέμονται από την οροφή, μιμούνται τη σκηνή της βροχής στην κοιλάδα και παρουσιάζουν φυσικό αίσθημα, για να απαλύνουν ολόκληρη την εντύπωση.

Τα Γραφικά Για Το Εξοχικό

SAKÀ

Τα Γραφικά Για Το Εξοχικό Το στούντιο PRIM PRIM δημιούργησε οπτική ταυτότητα για τον ξενώνα SAKÀ που περιλαμβάνει: σχεδιασμό ονόματος και λογότυπου, γραφικά για κάθε δωμάτιο (σχέδιο συμβόλων, μοτίβα ταπετσαρίας, σχέδια για εικόνες τοίχου, μαξιλάρια κ.λπ.), σχεδιασμό ιστότοπου, καρτ-ποστάλ, εμβλήματα, κάρτες ονομάτων και προσκλήσεις. Κάθε δωμάτιο στον ξενώνα SAKÀ παρουσιάζει έναν διαφορετικό μύθο που σχετίζεται με το Druskininkai (μια παραθεριστική πόλη στη Λιθουανία όπου βρίσκεται το σπίτι) και τα περίχωρά της. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του σύμβολο ως λέξη-κλειδί από το μύθο. Αυτά τα εικονίδια εμφανίζονται σε εσωτερικά γραφικά και άλλα αντικείμενα που σχηματίζουν την οπτική τους ταυτότητα.

Χαλί

Folded Tones

Χαλί Τα χαλιά είναι εγγενώς επίπεδα, ο στόχος ήταν να αμφισβητηθεί αυτό το απλό γεγονός. Η ψευδαίσθηση της τρισδιάστατης επιτυγχάνεται με τρία μόνο χρώματα. Η ποικιλία των τόνων και το βάθος του χαλιού εξαρτάται από το πλάτος και την πυκνότητα των λωρίδων, παρά από μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων που μπορεί να βάζουν με συγκεκριμένο χώρο, επιτρέποντας έτσι ευέλικτη χρήση. Από πάνω ή μακριά, το χαλί μοιάζει με διπλωμένο φύλλο. Ωστόσο, ενώ κάθεστε ή ξαπλώνετε, η ψευδαίσθηση των πτυχών μπορεί να μην είναι αντιληπτή. Αυτό οδηγεί στη χρήση απλών επαναλαμβανόμενων γραμμών που μπορείτε να απολαύσετε ως αφηρημένο μοτίβο από κοντά.

Το Φόρεμα

Nyx's Arc

Το Φόρεμα Όταν το φως διεισδύσει μέσα από τα παράθυρα με ένα λεπτό επίπεδο, θα παράγει ένα επίπεδο αισθητικού φωτισμού, φωτισμού για να φέρει τους ανθρώπους στο δωμάτιο όταν ο μυστηριώδης και ήρεμος νους, όπως το Νυχ με ένα μυστηριώδες και σιωπηλό, τη χρήση υφασμάτων από στρώματα και στρίψτε για να εκπλαγείτε μια τέτοια ερμηνεία της ομορφιάς.

Κολιέ

Extravaganza

Κολιέ Ένα κομψό collier εμπνευσμένο από βολάν, αρχαίες διακοσμήσεις λαιμών που μπορείτε να δείτε σε πολλά όμορφα έργα ζωγραφικής του XVI και XVII αιώνα. Χαρακτηρίζεται από σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό, απλοποιώντας το τυπικό στυλ ruffs που προσπαθεί να το κάνει μοντέρνο και σύγχρονο. Ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα που δίνει κομψότητα στον χρήστη, χρησιμοποιώντας μαύρα ή άσπρα χρώματα, επιτρέπει πολλαπλούς συνδυασμούς με μοντέρνο και καθαρό σχεδιασμό. Ένα μονοκόμματο κολιέ, εύκαμπτο και ελαφρύ. Ένα μη πολύτιμο υλικό αλλά με εντυπωσιακή σχεδίαση υψηλής μόδας που κάνει αυτό το collier όχι μόνο ένα κόσμημα αλλά και ένα νέο στολίδι αμαξώματος.