Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συσκευασία

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Συσκευασία Το νερό της KRYSTAL συνθέτει την ουσία της πολυτέλειας και της ευεξίας σε ένα μπουκάλι. Διαθέτοντας αλκαλική τιμή pH 8 έως 8,8 και μοναδική μεταλλική σύνθεση, το νερό KRYSTAL έρχεται σε ένα εμβληματικό τετράγωνο διάφανο μπουκάλι πρίσματος που μοιάζει με αφρώδη κρύσταλλο και δεν συμβιβάζει την ποιότητα και την καθαρότητα. Το λογότυπο της επωνυμίας KRYSTAL είναι εμφανές στο μπουκάλι, τονίζοντας μια πρόσθετη πινελιά της πολυτελούς εμπειρίας. Εκτός από την οπτική επίδραση της φιάλης, τα τετράγωνα σχήματα PET και οι γυάλινες φιάλες είναι ανακυκλώσιμα, βελτιστοποιώντας τον χώρο και τα υλικά συσκευασίας, μειώνοντας έτσι το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα.

Το Πικάπ Hi-Fi

Calliope

Το Πικάπ Hi-Fi Ο απώτερος στόχος ενός τραπεζιού Hi-Fi είναι η εκ νέου δημιουργία των πιο αγνών και μη μολυσμένων ήχων. αυτή η ουσία του ήχου είναι τόσο το άκρο όσο και η ιδέα αυτού του σχεδιασμού. Αυτό το καλλωπισμένο προϊόν είναι ένα γλυπτό ήχου που αναπαράγει τον ήχο. Ως πικάπ είναι ένα από τα διαθέσιμα πικάπ Hi-Fi με τις καλύτερες επιδόσεις και αυτή η απαράμιλλη απόδοση υποδηλώνεται και ενισχύεται από τη μοναδική της μορφή και σχεδιασμό. ένωση μορφής και λειτουργίας σε μια πνευματική ένωση για την ενσωμάτωση του πικάπ Calliope.

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι

Vivit Collection

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι Εμπνευσμένο από φόρμες που βρίσκονται στη φύση, η συλλογή Vivit δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα και περίεργη αντίληψη από τα επιμήκη σχήματα και τις περιστρεφόμενες γραμμές. Τα τεμάχια Vivit αποτελούνται από λυγισμένα κίτρινα φύλλα χρυσού 18k με μαύρο ρόδιο στις εξωτερικές επιφάνειες. Τα σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλου περιβάλλουν τους λοβούς έτσι ώστε οι φυσικές τους κινήσεις να δημιουργούν έναν ενδιαφέρον χορό μεταξύ του μαύρου και του χρυσού - κρύβοντας και αποκαλύπτοντας τον κίτρινο χρυσό από κάτω. Η ψευδαίσθηση των μορφών και τα εργονομικά χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής παρουσιάζουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι φωτός, σκιών, λάμψης και αντανακλάσεων.

Νιπτήρας

Vortex

Νιπτήρας Ο στόχος του σχεδιασμού δίνης είναι να βρει μια νέα μορφή για να επηρεάσει τη ροή του νερού στους νιπτήρες για να αυξήσει την αποδοτικότητά τους, να συμβάλει στην εμπειρία του χρήστη και να βελτιώσει τις αισθητικές και σημειωτικές τους ιδιότητες. Το αποτέλεσμα είναι μια μεταφορά, προερχόμενη από μια εξιδανικευμένη μορφή δίνης που σημαίνει ροή αποστράγγισης και νερού που δείχνει οπτικά ολόκληρο το αντικείμενο ως λειτουργικό νιπτήρα. Αυτή η φόρμα σε συνδυασμό με τη βρύση, καθοδηγεί το νερό σε μια σπειροειδή διαδρομή επιτρέποντας στην ίδια ποσότητα νερού να καλύπτει περισσότερο έδαφος, με αποτέλεσμα μειωμένη κατανάλωση νερού για καθαρισμό.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Το Risky shop σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από την smallna, ένα στούντιο σχεδιασμού και μια vintage γκαλερί που ιδρύθηκε από τον Piotr Płoski. Το έργο έθεσε πολλές προκλήσεις, καθώς η μπουτίκ βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας, δεν διαθέτει βιτρίνα και έχει εμβαδόν μόλις 80 τ.μ. Εδώ ήρθε η ιδέα να διπλασιαστεί η περιοχή, αξιοποιώντας τόσο τον χώρο στην οροφή όσο και τον όροφο. Επιτυγχάνεται μια φιλόξενη, σπιτική ατμόσφαιρα, παρόλο που τα έπιπλα είναι κρεμαστά στην οροφή. Το επικίνδυνο κατάστημα έχει σχεδιαστεί κατά όλων των κανόνων (αψηφά ακόμη και τη βαρύτητα). Αντικατοπτρίζει πλήρως το πνεύμα της μάρκας.

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι

Mouvant Collection

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι Η συλλογή Mouvant εμπνεύστηκε από ορισμένες πτυχές του φουτουρισμού, όπως οι ιδέες του δυναμισμού και της υλοποίησης του άυλου που παρουσίασε ο Ιταλός καλλιτέχνης Umberto Boccioni. Τα σκουλαρίκια και ο δακτύλιος της Mouvant Collection διαθέτουν πολλά χρυσά θραύσματα διαφόρων μεγεθών, συγκολλημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνει μια ψευδαίσθηση κίνησης και να δημιουργεί πολλά διαφορετικά σχήματα, ανάλογα με τη γωνία που απεικονίζεται.