Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Branding

Peace and Presence Wellbeing

Το Branding Η Peace and Presence Well-being είναι μια εταιρεία ολιστικής θεραπείας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που παρέχει υπηρεσίες όπως ρεφλεξολογία, ολιστικό μασάζ και ρέικι για την αναζωογόνηση του σώματος, του νου και του πνεύματος. Η οπτική γλώσσα της μάρκας P&PW βασίζεται σε αυτήν την επιθυμία να επικαλεστεί μια γαλήνια, ηρεμιστική και χαλαρωτική κατάσταση εμπνευσμένη από νοσταλγικές παιδικές αναμνήσεις της φύσης, ειδικά αντλώντας από τη χλωρίδα και την πανίδα που βρίσκονται στις όχθες των ποταμών και στα δασικά τοπία. Η χρωματική παλέτα εμπνέεται από τα χαρακτηριστικά του Γεωργιανού Νερού τόσο στην αρχική όσο και στην οξειδωμένη τους κατάσταση, αξιοποιώντας και πάλι τη νοσταλγία των περασμένων εποχών.

Βιβλίο

The Big Book of Bullshit

Βιβλίο Η έκδοση του Big Book of Bullshit είναι μια γραφική εξερεύνηση αλήθειας, εμπιστοσύνης και ψέματος και χωρίζεται σε 3 οπτικά αντιπαρατιθέμενα κεφάλαια. Η αλήθεια: Ένα εικονογραφημένο δοκίμιο για την ψυχολογία της εξαπάτησης. The Trust: μια οπτική έρευνα για την έννοια της εμπιστοσύνης και The Lies: Μια εικονογραφημένη γκαλερί μαλακιών, όλα προερχόμενα από ανώνυμες ομολογίες εξαπάτησης. Η οπτική διάταξη του βιβλίου εμπνέεται από τον «κανόνα Van de Graaf» του Jan Tschichold, που χρησιμοποιείται στη σχεδίαση βιβλίων για να χωρίσει μια σελίδα σε ευχάριστες αναλογίες.

Το Παιχνίδι

Werkelkueche

Το Παιχνίδι Το Werkelkueche είναι ένας ανοιχτός σταθμός εργασίας δραστηριοτήτων για το φύλο που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να βυθιστούν σε κόσμους ελεύθερου παιχνιδιού. Συνδυάζει τα επίσημα και αισθητικά χαρακτηριστικά των παιδικών κουζινών και πάγκων εργασίας. Επομένως, οι Werkelkueche προσφέρουν ποικίλες δυνατότητες παιχνιδιού. Ο κυρτός πάγκος από κόντρα πλακέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νεροχύτης, εργαστήριο ή πίστα σκι. Τα πλαϊνά διαμερίσματα μπορούν να παρέχουν χώρο αποθήκευσης και απόκρυψης ή να ψήσουν τραγανά ρολά. Με τη βοήθεια των πολύχρωμων και εναλλάξιμων εργαλείων, τα παιδιά μπορούν να πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους και να μιμηθούν τον κόσμο των ενηλίκων με παιχνιδιάρικο τρόπο.

Τα Είδη Φωτισμού

Collection Crypto

Τα Είδη Φωτισμού Το Crypto είναι μια αρθρωτή συλλογή φωτισμού, καθώς μπορεί να επεκταθεί κατακόρυφα αλλά και οριζόντια, ανάλογα με το πώς κατανέμονται τα μεμονωμένα γυάλινα στοιχεία που συνθέτουν κάθε δομή. Η ιδέα που ενέπνευσε το σχέδιο προέρχεται από τη φύση, θυμίζοντας ιδιαίτερα τους σταλακτίτες πάγου. Η ιδιαιτερότητα των αντικειμένων Crypto βρίσκεται στο ζωντανό φυσητό γυαλί τους που επιτρέπει στο φως να εξαπλωθεί σε πολλές κατευθύνσεις με πολύ απαλό τρόπο. Η παραγωγή γίνεται μέσω μιας εντελώς χειροποίητης διαδικασίας και είναι ο τελικός χρήστης που αποφασίζει πώς θα συντεθεί η τελική εγκατάσταση, κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο.

Η Καλλιτεχνική Φωτογραφία

Talking Peppers

Η Καλλιτεχνική Φωτογραφία Οι φωτογραφίες Nus Nous φαίνεται να αντιπροσωπεύουν ανθρώπινα σώματα ή μέρη τους, στην πραγματικότητα είναι ο παρατηρητής που θέλει να τα δει. Όταν παρατηρούμε οτιδήποτε, ακόμα και μια κατάσταση, το παρατηρούμε συναισθηματικά και γι' αυτό συχνά αφήνουμε τον εαυτό μας να εξαπατηθεί. Στις εικόνες Nus Nous, είναι εμφανές πώς το στοιχείο της αμφιθυμίας μετατρέπεται σε μια λεπτή επεξεργασία του νου που μας απομακρύνει από την πραγματικότητα για να μας οδηγήσει σε έναν φανταστικό λαβύρινθο που αποτελείται από προτάσεις.

Το Γυάλινο Εμφιαλωμένο Μεταλλικό Νερό

Cedea

Το Γυάλινο Εμφιαλωμένο Μεταλλικό Νερό Το σχέδιο του νερού Cedea είναι εμπνευσμένο από τους Δολομίτες Ladin και τους θρύλους για το φαινόμενο του φυσικού φωτός Enrosadira. Προκαλούμενοι από το μοναδικό ορυκτό τους, οι Δολομίτες φωτίζονται σε μια κοκκινωπή, φλεγόμενη απόχρωση την ανατολή και τη δύση του ηλίου, δίνοντας στο τοπίο μια μαγική ατμόσφαιρα. «Μοιάζει με τον θρυλικό μαγικό κήπο των τριαντάφυλλων», η συσκευασία Cedea στοχεύει να αιχμαλωτίσει αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Το αποτέλεσμα είναι ένα γυάλινο μπουκάλι που κάνει το νερό να αστράφτει και να φουντώνει με εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τα χρώματα του μπουκαλιού προορίζονται να μοιάζουν με την ιδιαίτερη λάμψη των Δολομιτών που λούζονται στο ροζ κόκκινο του ορυκτού και το μπλε του ουρανού.