Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Χαλί

Folded Tones

Χαλί Τα χαλιά είναι εγγενώς επίπεδα, ο στόχος ήταν να αμφισβητηθεί αυτό το απλό γεγονός. Η ψευδαίσθηση της τρισδιάστατης επιτυγχάνεται με τρία μόνο χρώματα. Η ποικιλία των τόνων και το βάθος του χαλιού εξαρτάται από το πλάτος και την πυκνότητα των λωρίδων, παρά από μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων που μπορεί να βάζουν με συγκεκριμένο χώρο, επιτρέποντας έτσι ευέλικτη χρήση. Από πάνω ή μακριά, το χαλί μοιάζει με διπλωμένο φύλλο. Ωστόσο, ενώ κάθεστε ή ξαπλώνετε, η ψευδαίσθηση των πτυχών μπορεί να μην είναι αντιληπτή. Αυτό οδηγεί στη χρήση απλών επαναλαμβανόμενων γραμμών που μπορείτε να απολαύσετε ως αφηρημένο μοτίβο από κοντά.

Το Φόρεμα

Nyx's Arc

Το Φόρεμα Όταν το φως διεισδύσει μέσα από τα παράθυρα με ένα λεπτό επίπεδο, θα παράγει ένα επίπεδο αισθητικού φωτισμού, φωτισμού για να φέρει τους ανθρώπους στο δωμάτιο όταν ο μυστηριώδης και ήρεμος νους, όπως το Νυχ με ένα μυστηριώδες και σιωπηλό, τη χρήση υφασμάτων από στρώματα και στρίψτε για να εκπλαγείτε μια τέτοια ερμηνεία της ομορφιάς.

Κολιέ

Extravaganza

Κολιέ Ένα κομψό collier εμπνευσμένο από βολάν, αρχαίες διακοσμήσεις λαιμών που μπορείτε να δείτε σε πολλά όμορφα έργα ζωγραφικής του XVI και XVII αιώνα. Χαρακτηρίζεται από σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό, απλοποιώντας το τυπικό στυλ ruffs που προσπαθεί να το κάνει μοντέρνο και σύγχρονο. Ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα που δίνει κομψότητα στον χρήστη, χρησιμοποιώντας μαύρα ή άσπρα χρώματα, επιτρέπει πολλαπλούς συνδυασμούς με μοντέρνο και καθαρό σχεδιασμό. Ένα μονοκόμματο κολιέ, εύκαμπτο και ελαφρύ. Ένα μη πολύτιμο υλικό αλλά με εντυπωσιακή σχεδίαση υψηλής μόδας που κάνει αυτό το collier όχι μόνο ένα κόσμημα αλλά και ένα νέο στολίδι αμαξώματος.

Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων Σχεδιασμού

Russian Design Pavilion

Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων Σχεδιασμού εκθέσεις, διαγωνισμοί σχεδιασμού, εργαστήρια, εκπαιδευτικές συμβουλευτικές μελέτες και εκδόσεις έργων με στόχο την προώθηση Ρώσων σχεδιαστών και εμπορικών σημάτων στο εξωτερικό. Οι δραστηριότητές μας ενθαρρύνουν τους ρώσους ομιλητές σχεδιαστές να τελειοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσω διεθνών έργων και να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν το ρόλο τους στην κοινότητα του σχεδιασμού, πώς να προωθήσουν και να καταστήσουν τα προϊόντα τους ανταγωνιστικά και να δημιουργήσουν πραγματικές καινοτομίες.

Το Paravent

Positive and Negative

Το Paravent Αυτό είναι ένα προϊόν που χρησιμεύει ταυτόχρονα ως λειτουργία και ομορφιά, μπαχαρικά με μια ένδειξη πολιτισμού και ριζών. Το «θετικό και αρνητικό» paravant δρα ως ρυθμιζόμενο και κινητό εμπόδιο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής που δεν προεξέχει ή διαταράσσει ένα χώρο. Το ισλαμικό μοτίβο δίνει ένα δαντέλα σαν αποτέλεσμα που αφαιρείται και αντίστροφο από το υλικό Corian / Resin. Παρόμοια με το yin yang, υπάρχει πάντα λίγο καλό στο κακό και πάντα λίγο κακό στο καλό. Όταν ο ήλιος δύει στο "Θετικό και αρνητικό" είναι πραγματικά η λάμψη του και οι γεωμετρικές σκιές χρωματίζουν το δωμάτιο.