Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

Calendar 2014 “Town”

Ημερολόγιο Το Town είναι ένα κιτ χειροτεχνίας με εξαρτήματα που μπορούν να συναρμολογηθούν ελεύθερα σε ένα ημερολόγιο. Συγκεντρώστε κτίρια σε διάφορες μορφές και απολαύστε τη δημιουργία της δικής σας μικρής πόλης. Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την έννοια του Life with Design.

Το Σύγχρονο Qipao

The Remains

Το Σύγχρονο Qipao Η έμπνευση είναι από τα κινέζικα λείψανα, το "Κεραμικά" είναι η πιο αναπαράσταση που είναι πιο δημοφιλής ανεξάρτητα από το βασιλικό και το λαό. Στη μελέτη μου, ακόμη και σήμερα τα βασικά πρότυπα κινεζικής αισθητικής της μόδας και το Φενγκ Σούι (σχεδιασμός εσωτερικού και περιβάλλοντος) είναι αμετάβλητα. Τους αρέσουν οι διαφανείς, οι στρώσεις και οι επιθυμίες. Θα ήθελα να σχεδιάσω ένα Qipao για να φέρει τις επιπτώσεις και τα χαρακτηριστικά των κεραμικών από την παλιά δυναστεία στη σύγχρονη μόδα. Και προκαλεί ανθρώπους που έχουν ξεχάσει τον πολιτισμό και την εθνικότητά τους όποτε είμαστε στη i-γενιά.

Εστιατόριο

Osaka

Εστιατόριο Βρίσκεται στο γείτονα Itaim Bibi (Σάο Πάολο, Βραζιλία), η Οζάκα δείχνει περήφανα την αρχιτεκτονική του, προσφέροντας μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα στους διαφορετικούς χώρους της. Η εξωτερική βεράντα δίπλα στο δρόμο είναι η είσοδος σε μια καταπράσινη και μοντέρνα αυλή, σύνδεση μεταξύ εσωτερικού, εξωτερικού και φύσης. Η ιδιωτική και εκλεπτυσμένη αισθητική υλοποιήθηκε με τη χρήση φυσικών στοιχείων όπως ξύλο, πέτρες, σίδερο και υφάσματα. Το σύστημα οροφής Lamella με αμυδρό φωτισμό και τα ξύλινα πλέγματα μελετήθηκαν προσεκτικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η εναρμόνιση του εσωτερικού σχεδιασμού και να δημιουργηθούν τα διαφορετικά περιβάλλοντα.

Η Δυνατότητα Δοκιμής Κρασιών

Grapevine House

Η Δυνατότητα Δοκιμής Κρασιών Grapevine House σε μορφή αφηρημένου σταφυλιού, το οποίο είναι σχεδόν δωρεάν για τον αμπελώνα. Το κύριο στοιχείο υποστήριξής του που δημιουργήθηκε από μια ψηφιακή κατασκευασμένη στήλη αντιπροσωπεύει ένα αφιέρωμα σε μια παλιά ρίζα αμπέλου. Το Continos Glas μπροστά από το Grapevine House είναι ανοιχτό προς όλες τις κατευθύνσεις και επιτρέπει την άμεση τοπία του αμπελώνα. Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να χορηγείται οπτική ενίσχυση όλων των δοκιμαστικών οίνων.

Ημερολόγιο

Calendar 2014 “Farm”

Ημερολόγιο Το σετ χαρτιού χειροτεχνίας Farm είναι εύκολο στη συναρμολόγηση. Δεν χρειάζεται κόλλα ή ψαλίδι. Συναρμολογήστε συναρμολογώντας μέρη με το ίδιο σημάδι. Κάθε ζώο θα είναι ένα ημερολόγιο δύο μηνών. Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την έννοια του Life with Design.

Το Σύστημα Πολυαξονικών Κουρτινών

GLASSWAVE

Το Σύστημα Πολυαξονικών Κουρτινών Το σύστημα πολυαξονικών τοιχωμάτων GLASSWAVE ανοίγει την πόρτα για μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό γυάλινων τοιχωμάτων για μαζική παραγωγή. Αυτή η νέα ιδέα στους τοίχους κουρτίνας βασίζεται στην αρχή των κάθετων σκελετών με κυλινδρικά παρά ορθογώνια προφίλ. Αυτή η οριστικά καινοτόμος προσέγγιση σημαίνει ότι μπορούν να δημιουργηθούν δομές με πολλαπλές κατευθύνσεις, αυξάνοντας δεκαπλάσιο τους πιθανούς γεωμετρικούς συνδυασμούς στο συγκρότημα γυάλινων τοιχωμάτων. Το GLASSWAVE είναι ένα σύστημα με χαμηλά επίπεδα που προορίζεται για την αγορά διακριτικών κτιρίων τριών ορόφων ή λιγότερο (αίθουσες μεγαλοπρεπών, εκθεσιακοί χώροι, αίθρια κ.λπ.)