Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι

Ohgi

Δαχτυλίδι Ο Mimaya Dale, ο σχεδιαστής του δαχτυλιδιού Ohgi έδωσε ένα συμβολικό μήνυμα με αυτό το δαχτυλίδι. Η έμπνευσή της για το δαχτυλίδι προήλθε από θετικά νοήματα που έχουν οι Ιάπωνες αναδιπλούμενοι θαυμαστές και πόσο αγαπούν στον ιαπωνικό πολιτισμό. Χρησιμοποιεί 18Κ κίτρινο χρυσό και ζαφείρι για το υλικό και αναδεικνύουν πολυτελή αύρα. Επιπλέον, ο αναδιπλούμενος ανεμιστήρας κάθεται σε ένα δαχτυλίδι υπό γωνία που δίνει μια μοναδική ομορφιά. Το σχέδιό της είναι μια ενότητα μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Το Ανοιχτήρι Επιστολών

Memento

Το Ανοιχτήρι Επιστολών Όλα ξεκινούν με ευγνώμονες. Μια σειρά ανοιχτών επιστολών που αντικατοπτρίζει τα επαγγέλματα: Το Memento δεν είναι μόνο ένα σύνολο εργαλείων αλλά και μια σειρά αντικειμένων που εκφράζουν την ευγνωμοσύνη και τα συναισθήματα του χρήστη. Μέσα από τη σημασιολογία των προϊόντων και τις απλές εικόνες διαφορετικών επαγγελμάτων, τα σχέδια και οι μοναδικοί τρόποι με τους οποίους χρησιμοποιείται κάθε κομμάτι του Memento δίνουν στον χρήστη διάφορες εμπειρίες.

Ιαπωνικό Εστιατόριο Και Μπαρ

Dongshang

Ιαπωνικό Εστιατόριο Και Μπαρ Το Dongshang είναι ένα ιαπωνικό εστιατόριο και μπαρ που βρίσκεται στο Πεκίνο, αποτελούμενο από μπαμπού σε διάφορες μορφές και μεγέθη. Το όραμα του έργου ήταν να δημιουργήσει ένα μοναδικό περιβάλλον φαγητού, συνδυάζοντας την ιαπωνική αισθητική με στοιχεία του κινεζικού πολιτισμού. Το παραδοσιακό υλικό με ισχυρές συνδέσεις με τις τέχνες και τις τέχνες των δύο χωρών καλύπτει τους τοίχους και τις οροφές για να δημιουργήσει μια οικεία ατμόσφαιρα. Το φυσικό και βιώσιμο υλικό συμβολίζει την αντι-αστική φιλοσοφία στην κινεζική κλασική ιστορία, το Seven Sages of the Bamboo Grove, και το εσωτερικό προκαλεί την αίσθηση του φαγητού μέσα σε έναν μπαμπού.

Πολυθρόνα

Osker

Πολυθρόνα Ο Osker σας προσκαλεί αμέσως να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Αυτή η πολυθρόνα έχει μια πολύ έντονη και καμπύλη σχεδίαση που παρέχει διακριτικά χαρακτηριστικά, όπως τέλεια κατασκευασμένα ξυλεία, δερμάτινα μπράτσα και μαξιλάρια. Οι πολλές λεπτομέρειες και η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας: το δέρμα και το μασίφ ξύλο εγγυώνται σύγχρονο και διαχρονικό σχεδιασμό.

Σπίτι

Zen Mood

Σπίτι Το Zen Mood είναι ένα εννοιολογικό έργο που επικεντρώνεται σε 3 βασικούς οδηγούς: Μινιμαλισμός, προσαρμοστικότητα και αισθητική. Τα μεμονωμένα τμήματα επισυνάπτονται δημιουργώντας μια ποικιλία σχημάτων και χρήσεων: σπίτια, γραφεία ή εκθεσιακοί χώροι μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας δύο μορφές. Κάθε ενότητα έχει σχεδιαστεί με διαστάσεις 3,20 x 6,00m σε 19m² εντός ορόφου 01 ή 02. Η μεταφορά γίνεται κυρίως με φορτηγά, μπορεί επίσης να παραδοθεί και να εγκατασταθεί σε μία μόνο ημέρα. Είναι ένας μοναδικός, σύγχρονος σχεδιασμός που δημιουργεί απλούς, ζωτικούς και δημιουργικούς χώρους που καθίστανται δυνατοί μέσω μιας καθαρής και βιομηχανικής εποικοδομητικής μεθόδου.

Το Σύστημα Wayfinding

Airport Bremen

Το Σύστημα Wayfinding Ένας μοντέρνος σχεδιασμός υψηλής αντίθεσης και μια ξεκάθαρη πληροφορία, η Hirarchie διακρίνει το νέο σύστημα. Το σύστημα προσανατολισμού λειτουργεί γρήγορα και θα συμβάλει θετικά στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στο αεροδρόμιο. Τα πιο σημαντικά μέσα δίπλα στη χρήση μιας νέας γραμματοσειράς, ένα διακριτικό στοιχείο βέλους, η εισαγωγή διαφορετικών χρωμάτων υψηλής αντίθεσης. Ήταν ιδιαίτερα σε λειτουργικές και ψυχολογικές πτυχές, όπως καλή ορατότητα, αναγνωσιμότητα και καταγραφή πληροφοριών χωρίς εμπόδια. Χρησιμοποιούνται νέες θήκες αλουμινίου με σύγχρονο, βελτιστοποιημένο φωτισμό LED. Προστέθηκαν πύργοι σήμανσης.