Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κρεβάτι Γάτας

Catzz

Το Κρεβάτι Γάτας Κατά το σχεδιασμό του Catzz Cat κρεβάτι, η έμπνευση αντλήθηκε από τις ανάγκες των γατών και των ιδιοκτητών, και πρέπει να ενώσει τη λειτουργία, την απλότητα και την ομορφιά. Παρατηρώντας τις γάτες, τα μοναδικά γεωμετρικά χαρακτηριστικά τους ενέπνευσαν την καθαρή και αναγνωρίσιμη μορφή. Ορισμένα χαρακτηριστικά συμπεριφορικά πρότυπα (π.χ. κίνηση αυτιών) ενσωματώθηκαν στην εμπειρία χρήστη της γάτας. Επίσης, έχοντας κατά νου τους ιδιοκτήτες, ο στόχος ήταν να δημιουργήσουν ένα έπιπλο που θα μπορούσαν να προσαρμόσουν και να εμφανίσουν με υπερηφάνεια. Επιπλέον, ήταν σημαντικό να διασφαλιστεί η εύκολη συντήρηση. Όλα αυτά επιτρέπουν την κομψή, γεωμετρική σχεδίαση και την αρθρωτή δομή.

Το Κλαμπ Αναψυχής

Central Yosemite

Το Κλαμπ Αναψυχής Επιστρέψτε στην απλότητα της ζωής, στον ήλιο μέσα από το φως του παραθύρου και σταυρωτά. Προκειμένου να αντικατοπτρίζεται καλύτερα η φυσική γεύση στο συνολικό χώρο, αξιοποιήστε πλήρως τον σχεδιασμό του κορμού, την απλή και κομψή, ανθρωπιστική άνεση, την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα του στρες. Ανατολίτικος τόνος γοητείας, με μοναδική χωρική διάθεση. Αυτή είναι μια άλλη έκφραση του εσωτερικού, είναι φυσική, καθαρή, μεταβλητή.

Η Συσκευασία Ξηρού Τσαγιού

SARISTI

Η Συσκευασία Ξηρού Τσαγιού Ο σχεδιασμός είναι ένα κυλινδρικό δοχείο με έντονα χρώματα. Η καινοτόμος και φωτεινή χρήση χρωμάτων και σχημάτων δημιουργεί έναν αρμονικό σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει τις φυτικές εγχύσεις του SARISTI. Αυτό που διαφοροποιεί το σχέδιό μας είναι η ικανότητά μας να προσφέρουμε μια σύγχρονη συστροφή στη στεγνή συσκευασία τσαγιού. Τα ζώα που χρησιμοποιούνται στη συσκευασία αντιπροσωπεύουν συναισθήματα και καταστάσεις που βιώνουν συχνά οι άνθρωποι. Για παράδειγμα, τα πουλιά Flamingo αντιπροσωπεύουν αγάπη, η αρκούδα Panda αντιπροσωπεύει χαλάρωση.

Η Συσκευασία Ελαιολάδου

Ionia

Η Συσκευασία Ελαιολάδου Καθώς οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να ζωγραφίζουν και να σχεδιάζουν κάθε αμφορέα (δοχείο) ελαιόλαδου ξεχωριστά, αποφάσισαν να το κάνουν σήμερα! Αναβίωσαν και εφάρμοσαν αυτήν την αρχαία τέχνη και παράδοση, σε μια σύγχρονη σύγχρονη παραγωγή όπου κάθε ένα από τα 2000 μπουκάλια που παράγονται έχουν διαφορετικά σχέδια. Κάθε μπουκάλι είναι ξεχωριστά σχεδιασμένο. Πρόκειται για ένα μοναδικό γραμμικό σχέδιο, εμπνευσμένο από αρχαία ελληνικά σχέδια με μοντέρνα πινελιά που γιορτάζει μια κληρονομιά vintage ελαιόλαδου. Δεν είναι ένας φαύλος κύκλος. είναι μια ευθεία αναπτυσσόμενη δημιουργική γραμμή. Κάθε γραμμή παραγωγής δημιουργεί 2000 διαφορετικά σχέδια.

Επωνυμία

1869 Principe Real

Επωνυμία Το 1869 Principe Real είναι ένα Bed and Breakfast που βρίσκεται στο πιο μοντέρνο μέρος της Λισαβόνας - Principe Real. Η Μαντόνα μόλις αγόρασε ένα σπίτι σε αυτήν τη γειτονιά. Αυτό το B&B βρίσκεται σε ένα παλιό παλάτι του 1869, διατηρώντας την παλιά γοητεία αναμεμειγμένη με τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους, δίνοντάς του μια πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση. Αυτή η επωνυμία ήταν υποχρεωμένη να ενσωματώσει αυτές τις αξίες στο λογότυπο και τις επωνυμίες της για να αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία αυτού του μοναδικού καταλύματος. Καταλήγει σε ένα λογότυπο που συνδυάζει μια κλασική γραμματοσειρά, θυμίζοντας τους παλιούς αριθμούς της πόρτας, με μοντέρνα τυπογραφία και μια λεπτομέρεια ενός στυλιζαρισμένου εικονιδίου κρεβατιού στο L of Real.

Κατοικία

Panorama Villa

Κατοικία Εκτός από τη δομή ενός τυπικού χωριού Μάνης, η ιδέα εκλαμβάνεται ως μια σειρά μεμονωμένων θραυσμάτων από πέτρα που περιστρέφονται γύρω από το αίθριο, την είσοδο και τους χώρους διαβίωσης. Οι ακατέργαστοι όγκοι της κατοικίας ανοίγουν έναν διάλογο με το φυσικό τους περιβάλλον, ενώ ο ρυθμός των ανοιγμάτων τους είτε εξασφαλίζει ιδιωτικότητα είτε προσκαλεί σε πανοραμική θέα στον ορίζοντα, δημιουργώντας μια άμεση εμπειρία διαδοχικών και διαφορετικών αφηγήσεων. Η βίλα βρίσκεται στο Navarino Residences, μια συλλογή από πολυτελείς βίλες για ιδιωτική ιδιοκτησία στην καρδιά του θέρετρου Navarino Dunes.