Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σύστημα Προσαρμογέα Για Επαγγελματική Μαγνητοσκόπηση

NiceDice

Σύστημα Προσαρμογέα Για Επαγγελματική Μαγνητοσκόπηση Το NiceDice-System είναι ο πρώτος προσαρμογέας πολλαπλών λειτουργιών στη βιομηχανία φωτογραφικών μηχανών. Το καθιστά αρκετά ευχάριστο να συνδέσετε εξοπλισμό με διαφορετικά πρότυπα τοποθέτησης από διαφορετικές μάρκες - όπως φώτα, οθόνες, μικρόφωνα και πομπούς - σε μια κάμερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που πρέπει να είναι ανάλογα με την κατάσταση. Ακόμη και νέα αναπτυσσόμενα πρότυπα συναρμολόγησης ή εξοπλισμός που αγοράστηκε πρόσφατα μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στο σύστημα ND, απλώς με τη λήψη νέου προσαρμογέα

Εστιατόριο Μπαρ Στον Τελευταίο Όροφο

The Atticum

Εστιατόριο Μπαρ Στον Τελευταίο Όροφο Η γοητεία ενός εστιατορίου σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον πρέπει να αντικατοπτρίζεται στην αρχιτεκτονική και την επίπλωση. Ο μαύρος και γκρι ασβέστης σοβάς, που αναπτύχθηκε ειδικά για αυτό το έργο, είναι μια από τις αποδείξεις αυτού. Η μοναδική, τραχιά δομή του διατρέχει όλα τα δωμάτια. Στη λεπτομερή εκτέλεση χρησιμοποιήθηκαν σκόπιμα υλικά όπως ο ακατέργαστος χάλυβας, των οποίων οι ραφές συγκόλλησης και τα σημάδια λείανσης παρέμειναν ορατά. Αυτή η εντύπωση υποστηρίζεται από την επιλογή των κουφωμάτων muntin. Αυτά τα ψυχρά στοιχεία έρχονται σε αντίθεση με ζεστό ξύλο δρυός, χειροποίητο πλανισμένο παρκέ ψαροκόκαλο και έναν πλήρως φυτεμένο τοίχο.

Φωτιστικό

vanory Estelle

Φωτιστικό Η Estelle συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό με τη μορφή ενός κυλινδρικού, χειροποίητου γυάλινου σώματος με την πρωτοποριακή τεχνολογία φωτισμού που παράγει τρισδιάστατα εφέ φωτισμού στο υφασμάτινο αμπαζούρ. Σχεδιασμένο σκόπιμα για να μετατρέπει τις διαθέσεις φωτισμού σε συναισθηματική εμπειρία, το Estelle προσφέρει μια άπειρη ποικιλία στατικών και δυναμικών διαθέσεων που παράγουν κάθε είδους χρώματα και μεταβάσεις, που ελέγχονται μέσω μιας οθόνης αφής στο φωτιστικό ή μιας εφαρμογής smartphone.

Το Κινητό Περίπτερο

Three cubes in the forest

Το Κινητό Περίπτερο Τρεις κύβοι είναι η συσκευή με τις διάφορες ιδιότητες και λειτουργίες (εξοπλισμός παιδικής χαράς, δημόσια έπιπλα, αντικείμενα τέχνης, αίθουσες διαλογισμού, κληματαριά, μικροί χώροι ανάπαυσης, αίθουσες αναμονής, καρέκλες με στέγες) και μπορούν να φέρουν στους ανθρώπους φρέσκες χωρικές εμπειρίες. Τρεις κύβοι μπορούν να μεταφερθούν εύκολα με ένα φορτηγό, λόγω του μεγέθους και του σχήματος. Ως προς το μέγεθος, την εγκατάσταση (την κλίση), τις επιφάνειες καθισμάτων, τα παράθυρα κ.λπ., κάθε κύβος είναι σχεδιασμένος χαρακτηριστικά. Τρεις κύβοι αναφέρονται σε ιαπωνικούς παραδοσιακούς ελάχιστους χώρους, όπως αίθουσες τελετών τσαγιού, με μεταβλητότητα και κινητικότητα.

Το Πολυλειτουργικό Συγκρότημα

Crab Houses

Το Πολυλειτουργικό Συγκρότημα Στην απέραντη πεδιάδα των πεδιάδων της Σιλεσίας, ένα μαγικό βουνό στέκεται μόνο του, καλυμμένο με ομίχλη μυστηρίου, που δεσπόζει πάνω από τη γραφική πόλη Sobotka. Εκεί, μέσα σε φυσικά τοπία και θρυλική τοποθεσία, σχεδιάζεται να είναι το συγκρότημα Crab Houses: ένα ερευνητικό κέντρο. Ως μέρος του έργου αναζωογόνησης της πόλης, υποτίθεται ότι απελευθερώνει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Ο τόπος συγκεντρώνει επιστήμονες, καλλιτέχνες και τοπική κοινωνία. Το σχήμα των περιπτέρων είναι εμπνευσμένο από καβούρια που εισέρχονται σε κυματισμένη θάλασσα από γρασίδι. Θα φωτίζονται τη νύχτα, μοιάζοντας με πυγολαμπίδες που αιωρούνται πάνω από την πόλη.

Τραπέζι

la SINFONIA de los ARBOLES

Τραπέζι Το τραπέζι la SINFONIA de los ARBOLES είναι μια αναζήτηση για ποίηση στο σχέδιο... Ένα δάσος όπως φαίνεται από το έδαφος είναι σαν στήλες που σβήνουν στον ουρανό. Δεν μπορούμε να τα δούμε από ψηλά. το δάσος από την όψη ενός πουλιού μοιάζει με ένα λείο χαλί. Η καθετότητα γίνεται οριζόντια και εξακολουθεί να παραμένει ενιαία στη δυαδικότητα της. Ομοίως, το τραπέζι SINFONIA de los ARBOLES, φέρνει στο μυαλό τα κλαδιά των δέντρων που σχηματίζουν μια σταθερή βάση για ένα λεπτό πάγκο που προκαλεί τη δύναμη της βαρύτητας. Μόνο που εδώ κι εκεί οι ακτίνες του ήλιου τρεμοπαίζουν μέσα από τα κλαδιά των δέντρων.