Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Παρεκκλήσι

Coast Whale

Το Παρεκκλήσι Η βιονική μορφή της φάλαινας έγινε η γλώσσα αυτού του παρεκκλησίου. Μια φάλαινα προσαραγμένη στην ακτή της Ισλανδίας. Ένα άτομο μπορεί να εισέλθει στο σώμα του μέσω χαμηλού ψαριού και να βιώσει την προοπτική μιας φάλαινας που βλέπει στον ωκεανό όπου είναι πιο εύκολο για τους ανθρώπους να προβληματιστούν σχετικά με την παραμέληση της περιβαλλοντικής υποβάθμισης. Η δομή στήριξης πέφτει στην παραλία για να εξασφαλιστεί η ελάχιστη ζημιά στο φυσικό περιβάλλον. Τα φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά κάνουν αυτό το έργο έναν τουριστικό προορισμό που απαιτεί προστασία του περιβάλλοντος.

Το Μετασχηματιστικό Ελαστικό

T Razr

Το Μετασχηματιστικό Ελαστικό Στο εγγύς μέλλον, η ανάπτυξη των ηλεκτρικών μεταφορών βρίσκεται στην πόρτα. Ως κατασκευαστής ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η Maxxis συνεχίζει να σκέφτεται πώς μπορεί να σχεδιάσει ένα εφικτό έξυπνο σύστημα που μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν την τάση και ακόμη και να το επιταχύνει. Το T Razr είναι ένα έξυπνο ελαστικό που αναπτύχθηκε για την ανάγκη. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες του ανιχνεύουν ενεργά διαφορετικές συνθήκες οδήγησης και παρέχουν ενεργά σήματα για τη μετατροπή του ελαστικού. Τα μεγεθυμένα πέλματα τεντώνουν και αλλάζουν την περιοχή επαφής ως απόκριση στο σήμα, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση πρόσφυσης.

Τσαγιέρα

Grundig Serenity

Τσαγιέρα Το Serenity είναι μια σύγχρονη συσκευή τσαγιού που εστιάζει στη χαρούμενη εμπειρία χρήστη. Το έργο επικεντρώνεται κυρίως σε αισθητικά στοιχεία και την εμπειρία του χρήστη, καθώς ο κύριος στόχος προτείνει το προϊόν να είναι διαφορετικό από τα υπάρχοντα προϊόντα. Η βάση του τσαγιέρα είναι μικρότερη από το σώμα που επιτρέπει στο προϊόν να κοιτάζει πάνω από το έδαφος που φέρνει μοναδική ταυτότητα. Το ελαφρώς καμπύλο σώμα σε συνδυασμό με τις κομμένες επιφάνειες υποστηρίζει επίσης τη μοναδική ταυτότητα του προϊόντος.

Ο Πολυέλαιος

Lory Duck

Ο Πολυέλαιος Το Lory Duck έχει σχεδιαστεί ως σύστημα ανάρτησης συναρμολογημένο από δομικά στοιχεία από ορείχαλκο και εποξειδικό γυαλί, το καθένα μοιάζει με πάπια που ολισθαίνει αβίαστα μέσα σε δροσερά νερά. Οι μονάδες προσφέρουν επίσης δυνατότητα διαμόρφωσης. με ένα άγγιγμα, το καθένα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να βλέπει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να κρέμεται σε οποιοδήποτε ύψος. Το βασικό σχήμα του λαμπτήρα γεννήθηκε σχετικά γρήγορα. Ωστόσο, χρειάστηκε μήνες έρευνας και ανάπτυξης με αμέτρητα πρωτότυπα για να δημιουργήσει την τέλεια ισορροπία και την καλύτερη εμφάνιση από όλες τις πιθανές γωνίες.

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Hybrid Beauty

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Ο σχεδιασμός της συλλογής Hybrid Beauty είναι να χρησιμοποιεί την κομψότητα ως μηχανισμό επιβίωσης. Τα θεμελιώδη χαριτωμένα χαρακτηριστικά είναι κορδέλες, βολάν και λουλούδια και ανακατασκευάζονται με παραδοσιακές τεχνικές μύλων και ραπτικών. Αυτό αναδημιουργεί παλιές τεχνικές ραπτικής σε μοντέρνο υβρίδιο, το οποίο είναι ρομαντικό, σκοτεινό, αλλά και αιώνιο. Η όλη διαδικασία σχεδιασμού του Hybrid Beauty προωθεί τη βιωσιμότητα για τη δημιουργία διαχρονικών σχεδίων.

Η Ελαφριά Πύλη Μελλοντική Σιδηροδρομική Πόλη

Light Portal

Η Ελαφριά Πύλη Μελλοντική Σιδηροδρομική Πόλη Το Light Portal είναι το γενικό σχέδιο της Yibin Highspeed Rail City. Μια μεταρρύθμιση του τρόπου ζωής συνιστά σε όλες τις ηλικίες όλο το χρόνο. Δίπλα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Υψηλής Ταχύτητας Yibin που λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2019, το Yibin Greenland Center αποτελείται από 160m ύψους Twin Towers μικτής χρήσης που συνδυάζουν την αρχιτεκτονική και τη φύση με τη λεωφόρο τοπίου μήκους 1 χλμ. Το Yibin έχει ιστορία για περισσότερα από 4000 χρόνια, συσσωρεύοντας σοφία και πολιτισμό όπως το ίζημα στο ποτάμι σηματοδότησε την ανάπτυξη του Yibin. Οι Δίδυμοι Πύργοι χρησιμεύουν ως μια ελαφριά πύλη για την καθοδήγηση των επισκεπτών, καθώς και ένα ορόσημο για τη συγκέντρωση των κατοίκων.