Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Έδρα Megalopolis X Shenzhen

Megalopolis X

Η Έδρα Megalopolis X Shenzhen Το Megalopolis X θα είναι το νέο κέντρο στην καρδιά της ευρύτερης περιοχής κόλπων, κοντά στα σύνορα μεταξύ Χονγκ Κονγκ και Σενζέν. Το γενικό σχέδιο ενσωματώνει την αρχιτεκτονική με δίκτυα πεζών, πάρκα και δημόσιους χώρους. Τα δίκτυα μεταφορών πάνω και κάτω από το έδαφος σχεδιάζονται μεγιστοποιώντας τη συνδεσιμότητα στην πόλη. Ένα δίκτυο αειφόρου υποδομής κάτω από το έδαφος θα παρέχει συστήματα για τηλεψύξη και αυτόματη επεξεργασία αποβλήτων με απρόσκοπτο τρόπο. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα δημιουργικό πλαίσιο γενικού σχεδίου για το πώς θα σχεδιαστούν οι πόλεις στο μέλλον.

Κρεμάστρα Πεταλούδας

Butterfly

Κρεμάστρα Πεταλούδας Η κρεμάστρα πεταλούδας πήρε το όνομά της για την ομοιότητά της με το σχήμα μιας πεταλούδας. Είναι μινιμαλιστικά έπιπλα που μπορούν να συναρμολογηθούν με βολικό τρόπο λόγω του σχεδιασμού των διαχωρισμένων εξαρτημάτων. Οι χρήστες μπορούν να συναρμολογήσουν γρήγορα την κρεμάστρα με γυμνά χέρια. Όταν είναι απαραίτητο να μετακινηθείτε, είναι βολικό να μεταφέρετε μετά την αποσυναρμολόγηση. Η εγκατάσταση διαρκεί μόνο δύο βήματα: 1. στοίβα και τα δύο καρέ μαζί για να σχηματίσουν ένα Χ. και να επικαλύπτονται τα διαμάντια σε σχήμα κάθε πλευράς. 2. σύρετε το ξύλινο κομμάτι μέσω των επικαλυπτόμενων διαμαντιών σε σχήμα πλαισίου και στις δύο πλευρές για να συγκρατήσετε τα πλαίσια

Το Μεσαιωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Επανεξέτασης

Medieval Rethink

Το Μεσαιωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Επανεξέτασης Η Μεσαιωνική Επανεξέταση ήταν μια απάντηση σε μια ιδιωτική επιτροπή για την κατασκευή ενός Πολιτιστικού Κέντρου για ένα μικρό χωριό που δεν είχε αποκαλυφθεί στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, το οποίο χρονολογείται από 900 χρόνια στη δυναστεία των Song. Μια τετραώροφη ανάπτυξη, 7000 τμ επικεντρώνεται γύρω από έναν αρχαίο σχηματισμό βράχου γνωστό ως Ding Qi Stone, σύμβολο της προέλευσης του χωριού. Η σχεδιαστική ιδέα του έργου βασίζεται στην προβολή της ιστορίας και του πολιτισμού του αρχαίου χωριού ενώ ταυτόχρονα συνδέει το παλιό και το νέο. Το Πολιτιστικό Κέντρο αποτελεί μια επανερμηνεία ενός αρχαίου χωριού και μια μετατροπή σε σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Το Κέντρο Πωλήσεων

Feiliyundi

Το Κέντρο Πωλήσεων Μια καλή σχεδιαστική εργασία θα ξυπνήσει το συναίσθημα των ανθρώπων. Ο σχεδιαστής πηδά από τη μνήμη του παραδοσιακού στιλ και βάζει μια νέα εμπειρία στην υπέροχη και φουτουριστική δομή του χώρου. Μια συναρπαστική αίθουσα εμπειριών περιβαλλοντισμού οικοδομήθηκε μέσω της προσεκτικής τοποθέτησης καλλιτεχνικών εγκαταστάσεων, της σαφούς κίνησης του χώρου και της διακοσμητικής επιφάνειας που στρωμένος από υλικά και χρώματα. Το να είσαι σε αυτό δεν είναι μόνο μια επιστροφή στη φύση, αλλά και ένα ευεργετικό ταξίδι.

Κουκούλα

Black Hole Hood

Κουκούλα Αυτή η γκάμα κουκούλα σχεδιασμένη εμπνευσμένη από την Black Hole και την Worm Hole καθιστά το προϊόν όμορφο και μοντέρνο σχήμα, που προκαλεί συναισθηματικά συναισθήματα και οικονομικά προσιτό. Κάνει συναισθηματικές στιγμές και εύκολη χρήση κατά το μαγείρεμα. Είναι ελαφρύ, εύκολο στην εγκατάσταση, εύκολο στον καθαρισμό και έχει σχεδιαστεί για σύγχρονες κουζίνες iland.

Το Κέντρο Πωλήσεων

HuiSheng Lanhai

Το Κέντρο Πωλήσεων Με το θέμα του ωκεανού του σχεδιασμού σκηνής, απολαύστε τη διαστημική ψυχή, με το τετράγωνο pixel ως στοιχείο οπτικής επικοινωνίας, αφήστε τα παιδιά στο παιχνίδι να εξερευνήσουν την ανακάλυψη της μάθησης και της ανάπτυξης να γίνουν ο πυρήνας της υπόθεσης, η τοποθέτηση ελεύθερου χώρου παρουσιάζει το φανταστικό αποτέλεσμα της εκπαίδευσης στη διασκέδαση. Από τη μορφή, την κλίμακα, τη χρωματική εγκατάσταση, τη δομή έως την ψυχολογική αισθητηριακή εμπειρία, η έννοια του χώρου συνεχίζεται και εμπλουτίζεται όταν όλα τα στοιχεία είναι ενσωματωμένα και συγκρούονται.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.