Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Κινητική Ηλεκτρονική Τύμπανα Δείχνει

E Drum

Η Κινητική Ηλεκτρονική Τύμπανα Δείχνει Εμπνευσμένο από γυροσκόπια. η παράσταση συνδυάζει έναν αριθμό στοιχείων που μαζί δημιουργούν μια εξαιρετική εμπειρία. Η εγκατάσταση αλλάζει το σχήμα της και δημιουργεί ένα δυναμικό περιβάλλον για να παίζει ο ντράμερ. Το Edrum σπάει το φράγμα μεταξύ του ηχητικού φωτός και του χώρου, κάθε νότα μεταφράζεται σε φως.

Το Ποτήρι Κρασί

30s

Το Ποτήρι Κρασί Το Glass Glass της δεκαετίας του 30 από τη Saara Korppi είναι ειδικά σχεδιασμένο για λευκό κρασί, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για άλλα ποτά. Έχει κατασκευαστεί σε ένα καυτό κατάστημα χρησιμοποιώντας παλιές τεχνικές φυσήματος γυαλιού, που σημαίνει ότι κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. Ο στόχος της Saara είναι να σχεδιάσει γυαλί υψηλής ποιότητας που φαίνεται ενδιαφέρον από όλες τις γωνίες και, όταν γεμίζει με υγρό, επιτρέπει στο φως να ανακλάται από διαφορετικές γωνίες προσθέτοντας επιπλέον απόλαυση στο πόσιμο. Η έμπνευσή της για το Glass Glass της δεκαετίας του '30 προέρχεται από τον προηγούμενο σχεδιασμό Cognac Glass της δεκαετίας του '30, και τα δύο προϊόντα μοιράζονται το σχήμα του κυπέλλου και το παιχνίδι.

Χαλί

Hair of Umay

Χαλί Κατασκευασμένο στην αρχαία νομαδική τεχνική, που προστατεύεται από τον κατάλογο της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO που χρειάζεται ανάγκη επείγουσας φύλαξης, αυτό το χαλί φέρνει τα καλύτερα από το μαλλί λόγω των ντεγκραντέ από μαλλί και τις λεπτές ραφές που δημιουργούν ογκομετρική υφή. 100 τοις εκατό χειροποίητο, αυτό το χαλί είναι κατασκευασμένο με φυσικές αποχρώσεις του μαλλιού και κιτρινωπό τόνο βαμμένο με κέλυφος κρεμμυδιού. Ένα χρυσό νήμα που περνά μέσα από το χαλί κάνει μια δήλωση και θυμίζει τα μαλλιά που ρέουν ελεύθερα στον άνεμο - μαλλιά της νομαδικής θεάς Umay - προστάτης γυναικών και παιδιών.

Η Καφετιέρα

Lavazza Desea

Η Καφετιέρα Ένα φιλικό μηχάνημα σχεδιασμένο να προσφέρει το πλήρες πακέτο ιταλικής καλλιέργειας καφέ: από εσπρέσο έως αυθεντικό καπουτσίνο ή latte. Η διεπαφή αφής οργανώνει τις επιλογές σε δύο ξεχωριστές ομάδες - μία για καφέ και μία για γάλα. Τα ποτά μπορούν να εξατομικευτούν με λειτουργίες ώθησης για θερμοκρασία και αφρό γάλακτος. Η απαραίτητη υπηρεσία υποδεικνύεται στο κέντρο με φωτεινές εικόνες. Το μηχάνημα διαθέτει μια ειδική γυάλινη κούπα και εφαρμόζει τη γλώσσα φόρμας της Lavazza με ελεγχόμενη επιφάνεια, εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και ιδιαίτερη προσοχή στα χρώματα, τα υλικά & amp; φινίρισμα.

Η Καφετιέρα

Lavazza Idola

Η Καφετιέρα Μια τέλεια λύση για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν την κατάλληλη εμπειρία ιταλικού εσπρέσο στο σπίτι. Η ευαίσθητη στην αφή διεπαφή χρήστη με ακουστική ανατροφοδότηση έχει τέσσερις επιλογές και μια λειτουργία αύξησης θερμοκρασίας που προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε γούστο ή περίσταση. Το μηχάνημα δείχνει νερό που λείπει, ένα δοχείο με πλήρη καπάκια ή την ανάγκη αφαλάτωσης μέσω πρόσθετων φωτιζόμενων εικονιδίων και ο δίσκος στάγδην μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα. Ο σχεδιασμός με το ανοιχτό πνεύμα, την ποιοτική επιφάνεια και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες είναι μια εξέλιξη της καθιερωμένης γλώσσας φόρμας της Lavazza.

Μηχανή Εσπρέσο

Lavazza Tiny

Μηχανή Εσπρέσο Μια μικρή, φιλική μηχανή εσπρέσο που προσφέρει αυθεντική εμπειρία ιταλικού καφέ στο σπίτι σας. Ο σχεδιασμός είναι χαρούμενος μεσογειακός - αποτελείται από βασικά τυπικά δομικά στοιχεία - γιορτάζει τα χρώματα και εφαρμόζει τη σχεδιαστική γλώσσα της Lavazza στην επιφάνεια και στις λεπτομέρειες. Το κύριο κέλυφος είναι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι και έχει μαλακές αλλά επακριβώς ελεγχόμενες επιφάνειες. Η κεντρική κορυφή προσθέτει οπτική δομή και το μετωπικό μοτίβο επαναλαμβάνει το οριζόντιο θέμα που υπάρχει συχνά στα προϊόντα Lavazza.