Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κράνος Ποδηλάτου

Voronoi

Κράνος Ποδηλάτου Το κράνος είναι εμπνευσμένο από τη δομή 3D Voronoi που διανέμεται ευρέως στο Nature. Με ένα συνδυασμό παραμετρικής τεχνικής και βιονικών, κράνος ποδηλάτου διαθέτει ένα βελτιωμένο εξωτερικό μηχανικό σύστημα. Διαφέρει από την παραδοσιακή δομή προστασίας από νιφάδες στο μη συνοπτικό βιονικό 3D μηχανικό του σύστημα. Όταν χτυπηθεί από εξωτερική δύναμη, αυτή η δομή δείχνει καλύτερη σταθερότητα. Με την ισορροπία ελαφρότητας και ασφάλειας, το κράνος στοχεύει στο να προσφέρει στους ανθρώπους πιο άνετο, πιο μοντέρνο και ασφαλέστερο κράνος ποδηλάτου προσωπικής προστασίας.

Όνομα έργου : Voronoi, Όνομα σχεδιαστών : Yuefeng ZHOU, Όνομα πελάτη : Yuefeng ZHOU,Zhecheng XU,Haiwei WANG.

Voronoi Κράνος Ποδηλάτου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.