Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μουσικό Όργανο

DrumString

Μουσικό Όργανο Συνδυάζοντας δύο όργανα μαζί, αυτό σημαίνει να γεννηθεί ένας νέος ήχος, μια νέα λειτουργία στη χρήση οργάνων, ένας νέος τρόπος αναπαραγωγής ενός οργάνου, μια νέα εμφάνιση. Επίσης, οι κλίμακες σημειώσεων για τα τύμπανα είναι όπως οι D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 και οι κλίμακες νότας συμβολοσειράς έχουν σχεδιαστεί στο σύστημα EADGBE. Το DrumString είναι ελαφρύ και έχει ένα λουράκι που στερεώνεται πάνω από τους ώμους και τη μέση, επομένως η χρήση και η συγκράτηση του οργάνου θα είναι εύκολη και σας δίνει τη δυνατότητα χρήσης δύο χεριών.

Όνομα έργου : DrumString, Όνομα σχεδιαστών : Mohamad Montazeri, Όνομα πελάτη : Arena Design Studio.

DrumString Μουσικό Όργανο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.