Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Παιχνίδι

Mini Mech

Το Παιχνίδι Εμπνευσμένο από την ευέλικτη φύση των αρθρωτών δομών, το Mini Mech είναι μια συλλογή από διαφανή μπλοκ που μπορούν να συναρμολογηθούν σε πολύπλοκα συστήματα. Κάθε μπλοκ περιέχει μια μηχανική μονάδα. Λόγω του καθολικού σχεδιασμού συνδέσμων και μαγνητικών συνδετήρων, μπορεί να γίνει μια ατελείωτη ποικιλία συνδυασμών. Αυτός ο σχεδιασμός έχει ταυτόχρονα εκπαιδευτικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς. Στοχεύει στην ανάπτυξη της δύναμης της δημιουργίας και επιτρέπει στους νέους μηχανικούς να δουν τον πραγματικό μηχανισμό κάθε μονάδας ξεχωριστά και συλλογικά στο σύστημα.

Βρύση

Aluvia

Βρύση Ο σχεδιασμός της Aluvia εμπνέεται από την αλλουβιακή διάβρωση, σχηματίζοντας νερό απαλές σιλουέτες στους βράχους με το χρόνο και την επιμονή. Ακριβώς όπως τα βότσαλα στο ποτάμι, η απαλότητα και οι φιλικές καμπύλες στο σχεδιασμό της λαβής γοητεύουν τον χρήστη σε μια αβίαστη λειτουργία. Οι προσεκτικά σχεδιασμένες μεταβάσεις επιτρέπουν στο φως να κινείται άνετα κατά μήκος των επιφανειών, δίνοντας έτσι σε κάθε προϊόν μια αρμονική εμφάνιση.

Φορητός Πίνακας

Ultraleggera

Φορητός Πίνακας Στον χώρο διαβίωσης του χρήστη, θα είναι σε θέση να αναλάβει το καθήκον ενός τραπεζιού καφέ και να καλύψει τις ανάγκες τοποθέτησης, αποχώρησης, έχοντας κατά νου ορισμένα αντικείμενα. Δεν είναι μόνο σχεδιασμένο για χρήση φορητού υπολογιστή, αλλά μπορεί να είναι λιγότερο συγκεκριμένο για χρήση φορητού υπολογιστή. Μπορεί να επιτρέψει διαφορετικές θέσεις καθισμάτων χωρίς να περιορίσει την κινητικότητα κατά τη χρήση στο γόνατο. Εν ολίγοις, μια επίπλωση σπιτιού που δεν προορίζεται για χρήση στα γόνατα, αλλά εξακολουθεί να συνιστάται η χρήση σε στιγμές που βρίσκονται σε μονάδες καθισμάτων όπως οι καναπέδες καθισμάτων βραχυπρόθεσμα.

Καρέκλα

Stocker

Καρέκλα Το Stocker είναι μια σύντηξη μεταξύ ενός σκαμνιού και μιας καρέκλας. Τα ελαφρά στοιβαζόμενα ξύλινα καθίσματα είναι κατάλληλα για ιδιωτικές και ημι-επίσημες εγκαταστάσεις. Η εκφραστική του μορφή υπογραμμίζει την ομορφιά της τοπικής ξυλείας. Ο περίπλοκος δομικός σχεδιασμός και η κατασκευή του επιτρέπει με πάχος υλικού 8 mm 100% μασίφ ξύλο να δημιουργήσει ένα στιβαρό αλλά ελαφρύ είδος βάρους μόνο 2300 γραμμαρίων. Η συμπαγής κατασκευή του Stocker επιτρέπει αποθήκευση χώρου. Στοιβάζονται μεταξύ τους, μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί και λόγω του καινοτόμου σχεδιασμού του, το Stocker μπορεί να ωθηθεί εντελώς κάτω από ένα τραπέζι.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Drop

Τραπεζάκι Σαλονιού Σταγόνα που παράγεται σχολαστικά από ξύλο και μάρμαρο. αποτελείται από λάκα από μασίφ ξύλο και μάρμαρο. Η συγκεκριμένη υφή του μαρμάρου διαχωρίζει όλα τα προϊόντα το ένα από το άλλο. Τα διαστημικά μέρη του τραπεζιού καφέ βοηθούν στην οργάνωση των αξεσουάρ του σπιτιού. Μια άλλη σημαντική ιδιότητα του σχεδιασμού είναι η ευκολία κίνησης που παρέχεται από κρυμμένους τροχούς που βρίσκονται κάτω από το σώμα. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών συνδυασμών με εναλλακτικές λύσεις μαρμάρου και χρώματος.

Το Τραπέζι Εργασίας

Timbiriche

Το Τραπέζι Εργασίας Ο σχεδιασμός φαίνεται να αντικατοπτρίζει τη συνεχώς μεταβαλλόμενη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου σε έναν πολυδύναμο και εφευρετικό χώρο, ο οποίος με μια ενιαία επιφάνεια διαμορφώνεται από την απουσία ή την παρουσία των τεμαχίων ξύλου που γλιστρούν, αφαιρούνται ή τοποθετούνται, προσφέρει άπειρο δυνατότητες οργάνωσης των αντικειμένων σε έναν χώρο εργασίας, διασφαλίζοντας τη μονιμότητα στα ειδικά δημιουργημένα μέρη και που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε στιγμής. Οι σχεδιαστές είναι εμπνευσμένοι από το παραδοσιακό παιχνίδι timbiriche, αναδιαμορφώνοντας την ουσία της προσαρμογής του πίνακα προσωπικών κινητών σημείων που παρέχει έναν παιχνιδιάρικο χώρο στο χώρο εργασίας.