Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Επεκτάσιμο Τραπέζι

Lido

Το Επεκτάσιμο Τραπέζι Το Lido διπλώνεται σε ένα μικρό ορθογώνιο κουτί. Όταν διπλώνεται, χρησιμεύει ως κουτί αποθήκευσης για μικρά αντικείμενα. Αν σηκώσουν τα πλαϊνά πιάτα, τα πόδια των αρθρώσεων προεξέχουν από το κουτί και το Lido μετατρέπεται σε τραπέζι τσαγιού ή μικρό γραφείο. Ομοίως, εάν ξεδιπλώσουν εντελώς τις πλευρικές πλάκες και στις δύο πλευρές, μετατρέπεται σε ένα μεγάλο τραπέζι, με την άνω πλάκα να έχει πλάτος 75 Cm. Αυτός ο πίνακας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπέζι φαγητού, ειδικά στην Κορέα και την Ιαπωνία, όπου το να κάθεται στο πάτωμα ενώ το φαγητό είναι μια κοινή κουλτούρα.

Όνομα έργου : Lido, Όνομα σχεδιαστών : Nak Boong Kim, Όνομα πελάτη : Kim Nak Boong Institute of wooden furniture.

Lido Το Επεκτάσιμο Τραπέζι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.