Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

Multimedia exhibition Lsx20

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης Μια έκθεση πολυμέσων αφιερώθηκε στην 20ή επέτειο της επανεισαγωγής των εθνικών νομισμάτων. Σκοπός της έκθεσης ήταν να παρουσιάσει το πλαίσιο της τριάδας στην οποία βασίστηκε το καλλιτεχνικό έργο, δηλαδή τραπεζογραμμάτια και κέρματα, οι συγγραφείς - 40 εξαιρετικοί Λετονικοί καλλιτέχνες διαφόρων δημιουργικών ειδών - και τα έργα τους. Η ιδέα της έκθεσης προήλθε από γραφίτη ή μόλυβδο που είναι ο κεντρικός άξονας ενός μολυβιού, ένα κοινό εργαλείο για καλλιτέχνες. Η δομή γραφίτη χρησίμευσε ως το κεντρικό σχεδιαστικό στοιχείο της έκθεσης.

Ημερολόγιο

calendar 2013 “Module”

Ημερολόγιο Το Module είναι ένα χρήσιμο ημερολόγιο τριών μηνών με μεμονωμένα κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν ως τρεις μονάδες στοίβας σε σχήμα κύβου, ώστε να μπορείτε να τα συναρμολογήσετε ελεύθερα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Life with Design: Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας σχεδιάστηκαν χρησιμοποιώντας την έννοια του «Life with Design».

Οι Εφαρμογές Ρολογιών

genuse

Οι Εφαρμογές Ρολογιών Το Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine είναι μια σειρά εφαρμογών ρολογιού που έχουν επινοηθεί ειδικά για τη συσκευή I'm Watch. Οι εφαρμογές είναι πρωτότυπες, απλές και αισθητικές στο σχεδιασμό, από μελλοντικές εθνοτικές έως επιστημονικές τεχνολογίες έως ψηφιακές επιχειρήσεις. Όλα τα γραφικά των επιφανειών ρολογιού διατίθενται σε 9 χρώματα - ταιριάζουν με τη συλλογή χρωμάτων I Watch. Τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για έναν νέο τρόπο εμφάνισης, ανάγνωσης και κατανόησης της εποχής μας. www.genuse.eu

Συρτάρι, Καρέκλα & Γραφείο

Ludovico Office

Συρτάρι, Καρέκλα & Γραφείο Όπως και με τα κύρια έπιπλα του Ludovico, αυτή η έκδοση του γραφείου obvioulsy έχει την ίδια αρχή που είναι να κρύβεται μια πλήρης καρέκλα σε ένα συρτάρι, χωρίς να γίνεται αντιληπτή η καρέκλα και να θεωρείται μέρος των κύριων επίπλων. Οι περισσότεροι θα πιστεύουν ότι οι καρέκλες είναι μερικά ακόμη συρτάρια. Μόνο όταν τραβήξουμε πίσω βλέπουμε μια καρέκλα κυριολεκτικά να βγαίνει από έναν τόσο γεμάτο χώρο γεμάτο με συρτάρια. Η έμπνευση σε μεγάλο βαθμό προήλθε από μια επίσκεψη στην κάστα του Πιταμιγλίου και όλα τα συμβολικά, κρυμμένα μηνύματα, καθώς και κρυφές και απροσδόκητες πόρτες ή πλήρεις αίθουσες.

Η Συλλογή Ρολογιού

TTMM (after time)

Η Συλλογή Ρολογιού Το ttmm παρουσιάζει συλλογή εφαρμογών ρολογιού, σχεδιασμένο για έξυπνα ρολόγια με ασπρόμαυρες οθόνες 144 × 168 pixel, όπως Pebble και Kreyos. Εδώ θα βρείτε 15 μοντέλα απλών, κομψών και αισθητικών εφαρμογών ρολογιού. Επειδή είναι κατασκευασμένα από καθαρή ενέργεια, μοιάζουν περισσότερο με φαντάσματα παρά με πραγματικά πράγματα. Αυτά τα ρολόγια είναι τα πιο οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον που υπήρξαν ποτέ.