Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Περίπτερο Κέικ

Temple

Περίπτερο Κέικ Από την αυξανόμενη δημοτικότητα στο οικιακό ψήσιμο θα μπορούσαμε να δούμε την ανάγκη για ένα μοντέρνο, μοντέρνο περίπτερο κέικ, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να αποθηκευτεί σε ένα ντουλάπι ή κλήρωση. Εύκολο στον καθαρισμό και ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων. Ο ναός είναι εύκολο να συναρμολογηθεί και διαισθητικός σύροντας τις πλάκες πάνω από την κεντρική κωνική σπονδυλική στήλη. Η αποσυναρμολόγηση είναι εξίσου εύκολη, απλώς σύροντάς τις πίσω. Και τα 4 βασικά στοιχεία συγκρατούνται από το Stacker. Το Stacker βοηθά στη διατήρηση όλων των στοιχείων μαζί για συμπαγή αποθήκευση πολλαπλών γωνιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές διαμορφώσεις πλακών για διαφορετικές περιπτώσεις.

Η Πολυθρόνα

Bessa

Η Πολυθρόνα Σχεδιασμένο για χώρους lounge ξενοδοχείων, θέρετρων και ιδιωτικών κατοικιών, η ξαπλώστρα Bessa εναρμονίζεται με τα μοντέρνα έργα εσωτερικού σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός του προσφέρει μια ηρεμία που προσκαλεί σε μια εμπειρία που πρέπει να θυμόμαστε. Έχοντας λύσει την εντελώς βιώσιμη παραγωγή του, μπορούμε να απολαύσουμε την ισορροπία μεταξύ μορφής, σύγχρονου σχεδιασμού, λειτουργίας και οργανικών αξιών.

Ημερολόγιο

calendar 2013 “Waterwheel”

Ημερολόγιο Το Waterwheel είναι ένα τρισδιάσταημερολόγιο φτιαγμένο από έξι κουπιά συναρμολογημένα σε σχήμα waterwheel. Περιστρέψτε ένα μοναδικό αυτόνομο ημερολόγιο για την επιφάνεια εργασίας σας, όπως ένα waterwheel κάθε μήνα για χρήση. Life with Design: Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας σχεδιάστηκαν χρησιμοποιώντας την έννοια του «Life with Design».

Το Τελικό Τραπέζι

TIND End Table

Το Τελικό Τραπέζι Το TIND End Table είναι ένα μικρό, φιλικό προς το περιβάλλον τραπέζι με έντονη οπτική παρουσία. Η ανακυκλωμένη χαλύβδινη επένδυση έχει κοπεί με νερό και περίπλοκο σχέδιο που δημιουργεί ζωηρά σχέδια φωτός και σκιάς. Τα σχήματα των μπαμπού ποδιών καθορίζονται από το μοτίβο στην χαλύβδινη κορυφή και καθένα από τα δεκατέσσερα πόδια περνά μέσω της χαλύβδινης κορυφής και στη συνέχεια κόβεται στο ίδιο επίπεδο. Βλέποντας από ψηλά, το ανθρακούχο μπαμπού δημιουργεί ένα μοτίβο σύλληψης, σε αντίθεση με τον διάτρητο χάλυβα. Το μπαμπού είναι μια ταχέως ανανεώσιμη πρώτη ύλη, καθώς το μπαμπού είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο γρασίδι, όχι ένα προϊόν ξύλου.

Πολυλειτουργική Ντουλάπα

Shanghai

Πολυλειτουργική Ντουλάπα Πολυλειτουργική ντουλάπα «Σαγκάη». Η πρόσοψη και η λακωνική μορφή λειτουργούν ως «διακοσμητικός τοίχος», και αυτό καθιστά δυνατή την αντίληψη της ντουλάπας ως διακοσμητικού στοιχείου. Σύστημα «All inclusive»: περιλαμβάνει χώρους αποθήκευσης διαφορετικού όγκου. ενσωματωμένα κομοδίνα που αποτελούν μέρος της πρόσοψης της ντουλάπας που ανοίγουν και κλείνουν με μία πρόσοψη. 2 ενσωματωμένες λάμπες νύχτας κρυμμένες κάτω από τον εξαιρετικό όγκο και στις δύο πλευρές του κρεβατιού. Το κύριο μέρος του ντουλαπιού είναι κατασκευασμένο από μικροσκοπικό ξύλινο σχήμα. Αποτελείται από 1500 κομμάτια κάμπα και 4500 κομμάτια λευκασμένης βελανιδιάς.

Παιχνίδι

Rocking Zebra

Παιχνίδι Τα παιδιά λατρεύουν αυτό το κουνιστό παιχνίδι, ενώ η σύγχρονη εμφάνιση, τα funky γραφικά και το φυσικό ξύλο, είναι πραγματικά εντυπωσιακά στο σύγχρονο σπίτι. Η σχεδιαστική πρόκληση περιλάμβανε τη διατήρηση του ουσιαστικού χαρακτήρα ενός κλασικού παιχνιδιού κειμηλίων, ενώ χρησιμοποιούσε προηγμένες τεχνικές και ένα αρθρωτό σύστημα κατασκευής που επιτρέπει μελλοντικούς πρόσθετους τύπους ζώων με ελάχιστες αλλαγές εξαρτημάτων. Το συσκευασμένο προϊόν έπρεπε επίσης να είναι συμπαγές και κάτω από 10 κιλά για απευθείας κανάλια πωλήσεων στο Διαδίκτυο. Η χρήση προσαρμοσμένου φύλλου εκτύπωσης είναι μια πραγματική πρώτη, με αποτέλεσμα την τέλεια απόδοση χρώματος / μοτίβου σε μια εντελώς ανθεκτική στις γρατσουνιές επιφάνεια