Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Φωτογραφική Σειρά

U15

Η Φωτογραφική Σειρά Το έργο των καλλιτεχνών αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά του κτιρίου U15 για να δημιουργήσει μια σχέση με φυσικά στοιχεία που υπάρχουν στη συλλογική φαντασία. Εκμεταλλευόμενοι τη δομή του κτιρίου και τα μέρη του, όπως τα χρώματα και τα σχήματά του, προσπαθούν να προκαλέσουν πιο συγκεκριμένες τοποθεσίες όπως το Κινέζικο Πέτρινο Δάσος, ο Αμερικανικός Πύργος του Διαβόλου, ως γενικές φυσικές εικόνες όπως καταρράκτες, ποτάμια και βραχώδεις πλαγιές. Για να δώσουν μια διαφορετική ερμηνεία σε κάθε εικόνα, οι καλλιτέχνες εξερευνούν το κτίριο μέσω μινιμαλιστικής προσέγγισης, χρησιμοποιώντας διαφορετικές οπτικές γωνίες και προοπτικές.

Όνομα έργου : U15, Όνομα σχεδιαστών : Tiago & Tania, Όνομα πελάτη : .

U15 Η Φωτογραφική Σειρά

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.