Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Φωτογραφική Σειρά

U15

Η Φωτογραφική Σειρά Το έργο των καλλιτεχνών αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά του κτιρίου U15 για να δημιουργήσει μια σχέση με φυσικά στοιχεία που υπάρχουν στη συλλογική φαντασία. Εκμεταλλευόμενοι τη δομή του κτιρίου και τα μέρη του, όπως τα χρώματα και τα σχήματά του, προσπαθούν να προκαλέσουν πιο συγκεκριμένες τοποθεσίες όπως το Κινέζικο Πέτρινο Δάσος, ο Αμερικανικός Πύργος του Διαβόλου, ως γενικές φυσικές εικόνες όπως καταρράκτες, ποτάμια και βραχώδεις πλαγιές. Για να δώσουν μια διαφορετική ερμηνεία σε κάθε εικόνα, οι καλλιτέχνες εξερευνούν το κτίριο μέσω μινιμαλιστικής προσέγγισης, χρησιμοποιώντας διαφορετικές οπτικές γωνίες και προοπτικές.

Όνομα έργου : U15, Όνομα σχεδιαστών : Tiago & Tania, Όνομα πελάτη : .

U15 Η Φωτογραφική Σειρά

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.