Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Web Design Και Το Ux

Si Me Quiero

Το Web Design Και Το Ux Ο ιστότοπος Sí, Me Quiero είναι ένας χώρος που βοηθά να είσαι εαυτός. Για την εκτέλεση του έργου, έπρεπε να διεξαχθούν συνεντεύξεις και το κοινωνικό και πολιτιστικό πλαίσιο σε σχέση με τις γυναίκες έπρεπε να διερευνηθεί. την προβολή της στην κοινωνία και με τον εαυτό της. Συνήχθη το συμπέρασμα ότι ο ιστός θα αποτελούσε συνοδεία και θα διεξαγόταν με μια προσέγγιση που βοηθούσε να αγαπήσει τον εαυτό του. Στο σχεδιασμό αντικατοπτρίζεται η απλότητα με ουδέτερους τόνους χρησιμοποιώντας κόκκινες αντιθέσεις για να τραβήξει την προσοχή σε ορισμένες ενέργειες, χρώματα της επωνυμίας του βιβλίου που εκδίδει ο πελάτης. Η έμπνευση προήλθε από την τέχνη του κονστρουκτιβισμού.

Όνομα έργου : Si Me Quiero, Όνομα σχεδιαστών : Ana Ramirez, Όνομα πελάτη : Little Red studio.

Si Me Quiero Το Web Design Και Το Ux

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.