Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Web Design Και Το Ux

Si Me Quiero

Το Web Design Και Το Ux Ο ιστότοπος Sí, Me Quiero είναι ένας χώρος που βοηθά να είσαι εαυτός. Για την εκτέλεση του έργου, έπρεπε να διεξαχθούν συνεντεύξεις και το κοινωνικό και πολιτιστικό πλαίσιο σε σχέση με τις γυναίκες έπρεπε να διερευνηθεί. την προβολή της στην κοινωνία και με τον εαυτό της. Συνήχθη το συμπέρασμα ότι ο ιστός θα αποτελούσε συνοδεία και θα διεξαγόταν με μια προσέγγιση που βοηθούσε να αγαπήσει τον εαυτό του. Στο σχεδιασμό αντικατοπτρίζεται η απλότητα με ουδέτερους τόνους χρησιμοποιώντας κόκκινες αντιθέσεις για να τραβήξει την προσοχή σε ορισμένες ενέργειες, χρώματα της επωνυμίας του βιβλίου που εκδίδει ο πελάτης. Η έμπνευση προήλθε από την τέχνη του κονστρουκτιβισμού.

Όνομα έργου : Si Me Quiero, Όνομα σχεδιαστών : Ana Ramirez, Όνομα πελάτη : Little Red studio.

Si Me Quiero Το Web Design Και Το Ux

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.