Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κοσμήματα

odyssey

Κοσμήματα Η βασική ιδέα της οδύσσειας από το μονομερές περιλαμβάνει την κάλυψη ογκωδών, γεωμετρικών σχημάτων με μοτίβο δέρματος. Από αυτό εξελίσσεται μια αλληλεπίδραση της σαφήνειας και της παραμόρφωσης, της διαφάνειας και της απόκρυψης. Όλα τα γεωμετρικά σχήματα και σχέδια μπορούν να συνδυαστούν κατά βούληση, να ποικίλουν και να συμπληρωθούν με προσθήκες. Αυτή η συναρπαστική, απλή ιδέα επιτρέπει τη δημιουργία μιας σχεδόν ανεξάντλητης γκάμας σχεδίων, απόλυτα σύμφωνη με τις ευκαιρίες που προσφέρει το γρήγορο πρωτότυπο (τρισδιάστατη εκτύπωση), καθώς κάθε πελάτης μπορεί να παράγει ένα εντελώς ατομικό και μοναδικό αντικείμενο (επισκεφθείτε: www.monomer. eu-shop).

Το Υφασμάτινο Ύφασμα

Textile Braille

Το Υφασμάτινο Ύφασμα Βιομηχανική καθολική υφάσματα jacquard που θεωρείται μεταφραστής για τυφλούς. Αυτό το ύφασμα μπορεί να διαβαστεί από άτομα με καλή όραση και προορίζεται για να βοηθήσει τους τυφλούς που αρχίζουν να χάνουν την όραση ή έχουν προβλήματα όρασης. για να μάθετε το σύστημα μπράιγ με ένα φιλικό και κοινό υλικό: ύφασμα. Περιέχει το αλφάβητο, τους αριθμούς και τα σημεία στίξης. Δεν προστίθενται χρώματα. Είναι ένα προϊόν σε γκρι κλίμακα ως αρχή της αντίληψης του φωτός. Είναι ένα έργο με κοινωνικό νόημα και ξεπερνά τα εμπορικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Τα Γυαλιά

Mykita Mylon, Basky

Τα Γυαλιά Η συλλογή MYKITA MYLON είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ υλικό πολυαμιδίου με εξαιρετική ατομική προσαρμοστικότητα. Αυτό το ειδικό υλικό δημιουργείται στρώμα με στρώμα χάρη στην τεχνική Selective Laser Sintering (SLS). Επανερμηνεύοντας το παραδοσιακό στρογγυλό και οβάλ στρογγυλό σχήμα θεάματος παντο που ήταν μοντέρνο τη δεκαετία του 1930, το μοντέλο BASKY προσθέτει ένα νέο πρόσωπο σε αυτήν τη συλλογή θεάματος που σχεδιάστηκε αρχικά για χρήση στον αθλητισμό.

Το Ρολόι

Ring Watch

Το Ρολόι Το Ring Watch αντιπροσωπεύει τη μέγιστη απλοποίηση ενός παραδοσιακού ρολογιού χειρός μέσω της εξάλειψης αριθμών και χεριών υπέρ των δύο δαχτυλιδιών. Αυτός ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός προσφέρει καθαρή και απλή εμφάνιση που παντρεύεται τέλεια με την εντυπωσιακή αισθητική του ρολογιού. Η κορώνα υπογραφής του παρέχει ακόμα ένα αποτελεσματικό μέσο για την αλλαγή της ώρας, ενώ η κρυφή οθόνη του e-ink δείχνει τις ζωντανές ζώνες χρωμάτων με εξαιρετικό ορισμό, διατηρώντας τελικά μια αναλογική όψη ενώ παράλληλα παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Βραχιόλι

Fred

Βραχιόλι Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη βραχιολιών και βραχιολιών: σχεδιαστές, χρυσά, πλαστικά, φθηνά και ακριβά… αλλά όμορφα όπως είναι, όλα είναι πάντα απλά και μόνο βραχιόλια. Ο Φρεντ είναι κάτι περισσότερο. Αυτές οι μανσέτες στην απλότητά τους αναζωογονούν την ευγενή των παλιών εποχών, αλλά είναι μοντέρνα. Μπορούν να φορεθούν και στα γυμνά χέρια σε μεταξωτή μπλούζα ή μαύρο πουλόβερ και θα προσθέτουν πάντα μια πινελιά στο άτομο που τα φοράει. Αυτά τα βραχιόλια είναι μοναδικά επειδή έρχονται ως ζευγάρι. Είναι πολύ ελαφρύ που το καθιστά ευχάριστο. Φορώντας τα, θα παρατηρηθεί σιωπηλά!

Κολιέ Και Καρφίτσα

I Am Hydrogen

Κολιέ Και Καρφίτσα Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τη νεοπλατωνική φιλοσοφία του μακροκόσμου και του μικροκόσμου, βλέποντας τα ίδια σχέδια να αναπαράγονται σε όλα τα επίπεδα του κόσμου. Αναφερόμενος στη χρυσή αναλογία και στην ακολουθία fibonacci, το κολιέ διαθέτει ένα μαθηματικό σχέδιο που μιμείται τα μοτίβα φυλλοταξίας που παρατηρούνται στη φύση, όπως φαίνεται σε ηλιοτρόπια, μαργαρίτες και διάφορα άλλα φυτά. Ο χρυσός δακτύλιος αντιπροσωπεύει το Σύμπαν, τυλιγμένο στο ύφασμα του χωροχρόνου. Το "I Am Hydrogen" αντιπροσωπεύει ταυτόχρονα ένα μοντέλο "The Universal Constant of Design" και ένα μοντέλο του ίδιου του Σύμπαντος.