Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Διαμαντένιο Δαχτυλίδι

The Great Goddess Isida

Το Διαμαντένιο Δαχτυλίδι Η Isida είναι ένα χρυσό δαχτυλίδι 14Κ που γλιστρά στο δάχτυλό σας για να δημιουργήσει μια γοητευτική εμφάνιση. Η πρόσοψη του δαχτυλιδιού Isida είναι διακοσμημένη με μοναδικά στοιχεία όπως διαμάντια, αμέθυστους, κιτρίνες, τσαβίρι, τοπάζι και συμπληρώνεται με λευκό και κίτρινο χρυσό. Κάθε κομμάτι έχει το δικό του καθορισμένο υλικό, καθιστώντας το μοναδικό. Επιπλέον, η επίπεδη γυάλινη πρόσοψη σε τεμαχισμένους πολύτιμους λίθους αντανακλά διαφορετικές ακτίνες φωτός σε διάφορες ατμόσφαιρες, προσθέτοντας έναν αποκλειστικό χαρακτήρα στο δαχτυλίδι.

Κολιέ

Scar is No More a Scar

Κολιέ Ο σχεδιασμός έχει μια δραματική επώδυνη ιστορία πίσω από αυτό. Εμπνεύστηκε από την αξέχαστη ντροπιαστική μου ουλή στο σώμα μου που κάηκε από δυνατά πυροτεχνήματα όταν ήμουν 12 ετών. Όταν προσπαθούσα να το καλύψω με τατουάζ, ο tattooist με προειδοποίησε ότι θα ήταν χειρότερο να καλύψω τον φόβο. Ο καθένας έχει την ουλή τους, ο καθένας έχει την αξέχαστη οδυνηρή ιστορία ή ιστορία του, η καλύτερη λύση για θεραπεία είναι να μάθουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε και να το ξεπεράσεις έντονα αντί να το καλύψεις ή να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από αυτό. Επομένως, ελπίζω ότι οι άνθρωποι που φορούν τα κοσμήματά μου μπορούν να αισθάνονται πιο δυνατοί και πιο θετικοί.

Το Συνδεδεμένο Ρολόι

COOKOO

Το Συνδεδεμένο Ρολόι COOKOO ™, το πρώτο smartwatch σχεδιαστών στον κόσμο που συνδυάζει μια αναλογική κίνηση με μια ψηφιακή οθόνη. Με ένα εμβληματικό σχέδιο για εξαιρετικά καθαρές γραμμές και έξυπνες λειτουργίες, το ρολόι εμφανίζει προτιμώμενες ειδοποιήσεις από το smartphone ή το iPad σας. Χάρη στο COOKOO App ™ οι χρήστες παραμένουν στον έλεγχο της συνδεδεμένης ζωής τους επιλέγοντας ποιες ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις θέλουν να λαμβάνουν απευθείας στον καρπό τους. Το πάτημα του προσαρμόσιμου κουμπιού COMMAND επιτρέπει την απομακρυσμένη ενεργοποίηση της κάμερας, την αναπαραγωγή μουσικής με τηλεχειριστήριο, το check-in στο Facebook με ένα κουμπί και πολλές άλλες επιλογές.

Θήκη Φορητού Υπολογιστή

Olga

Θήκη Φορητού Υπολογιστή Μια θήκη για φορητό υπολογιστή με ειδικό λουράκι και στερεώστε ένα άλλο σύστημα θήκης. Για το υλικό πήρα ανακυκλωμένο δέρμα. Υπάρχουν πολλά χρώματα από τα οποία ο καθένας μπορεί να πάρει το δικό του. Στόχος μου ήταν να κάνω μια απλή, ενδιαφέρουσα θήκη φορητού υπολογιστή, όπου είναι εύκολα το σύστημα φροντίδας chage και όπου μπορείτε να στερεώσετε μια άλλη θήκη εάν πρέπει να μεταφέρετε μαζί σας το examble Mac book pro και το Ipad ή το mini Ipad. Μπορείτε να έχετε μαζί σας μια ομπρέλα ή μια εφημερίδα. Εύκολα μεταβλητή θήκη για κάθε μέρα ζήτηση.

Αδιάβροχο

UMBRELLA COAT

Αδιάβροχο Αυτό αδιάβροχο είναι ένας συνδυασμός αδιάβροχου, ομπρέλας και αδιάβροχου παντελονιού. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την ποσότητα της βροχής μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά επίπεδα προστασίας. Το μοναδικό του χαρακτηριστικό είναι ότι συνδυάζει αδιάβροχο και ομπρέλα σε ένα στοιχείο. Με το «αδιάβροχο ομπρέλα» τα χέρια σας είναι ελεύθερα. Επίσης, μπορεί να είναι ιδανικό για αθλητικές δραστηριότητες, όπως ιππασία ποδήλατο. Επιπλέον, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο δεν συναντάτε άλλες ομπρέλες καθώς η κουκούλα ομπρέλας εκτείνεται πάνω από τους ώμους σας.

Δαχτυλίδι

Doppio

Δαχτυλίδι Αυτό είναι ένα συναρπαστικό κόσμημα μυστικιστικής φύσης. Το «Ντόπιο», με το σπειροειδές σχήμα του, ταξιδεύει σε δύο κατευθύνσεις συμβολίζοντας τον χρόνο των ανδρών: το παρελθόν και το μέλλον τους. Μεταφέρει το ασήμι και το χρυσό που αντιπροσωπεύουν την ανάπτυξη των αρετών του ανθρώπινου πνεύματος σε όλη την ιστορία του στη Γη.