Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ενεργοποίηση Εκδηλώσεων

Home

Η Ενεργοποίηση Εκδηλώσεων Το σπίτι αγκαλιάζει τη νοσταλγία του προσωπικού σπιτιού και είναι ένας συνδυασμός του παλαιού και του νέου. Οι vintage πίνακες του 1960 καλύπτουν τον πίσω τοίχο, μικρά προσωπικά αναμνηστικά είναι διάσπαρτα σε όλη την οθόνη. Μαζί αυτά τα πράγματα είναι αλληλένδετα σε μια μάζα χορδών που σχηματίζονται ως μία ιστορία, όπου σε εκκρεμότητα όπου στέκεται ο θεατής, αποκαλύπτει ένα μήνυμα.

Η Εγκατάσταση Τέχνης

The Future Sees You

Η Εγκατάσταση Τέχνης Το μέλλον βλέπεις την ομορφιά της αισιοδοξίας που αγκαλιάζει ο νεαρός δημιουργικός ενήλικος - οι μελλοντικοί στοχαστές, καινοτόμοι, σχεδιαστές και καλλιτέχνες του κόσμου σου. Μια δυναμική οπτική ιστορία, προβάλλεται μέσω 30 παραθύρων σε 5 επίπεδα, τα μάτια φλερτάρουν μέσα από ένα ζωντανό φάσμα χρωμάτων και κατά καιρούς φαίνεται να ακολουθούν το πλήθος καθώς κοιτάζουν έξω με εμπιστοσύνη στη νύχτα. Μέσα από αυτά τα μάτια βλέπουν το μέλλον, τον στοχαστή, τον καινοτόμο, τον σχεδιαστή και τον καλλιτέχνη: δημιουργικά του αύριο που θα αλλάξουν τον κόσμο.

Το Φίλτρο Τσιγάρων

X alarm

Το Φίλτρο Τσιγάρων X alarm, είναι ένας συναγερμός για τους καπνιστές να τους κάνουν να συνειδητοποιήσουν τι κάνουν στον εαυτό τους ενώ το κάνουν. Αυτός ο σχεδιασμός είναι μια νέα γενιά φίλτρων τσιγάρων. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να είναι μια καλή αντικατάσταση των ακριβών διαφημίσεων έναντι του καπνίσματος και έχει μεγαλύτερη επιρροή στο μυαλό των καπνιστών από οποιαδήποτε άλλη αρνητική διαφήμιση. Έχει μια πολύ απλή δομή, τα φίλτρα είναι σφραγισμένα με ένα αόρατο μελάνι που καλύπτει την αρνητική περιοχή του σκίτσου και με κάθε ρουφηξιά το σκίτσο θα φαίνεται πιο καθαρό, έτσι ώστε με κάθε ρουφηξιά να βλέπετε ότι η καρδιά σας γίνεται πιο σκοτεινή και γνωρίζετε τι συμβαίνει σε εσάς.

Η Συσκευασία Μαγνησίου

Kailani

Η Συσκευασία Μαγνησίου Τα έργα της Arome Agency σχετικά με τη γραφική ταυτότητα και την καλλιτεχνική γραμμή για τη συσκευασία Kailani βασίζονται σε ελάχιστο και καθαρό σχεδιασμό. Αυτός ο μινιμαλισμός είναι σύμφωνος με το προϊόν που έχει μόνο ένα συστατικό, το μαγνήσιο. Η επιλεγμένη τυπογραφία είναι ισχυρή και δακτυλογραφημένη. Χαρακτηρίζει τόσο την αντοχή του ορυκτού μαγνησίου όσο και την αντοχή του προϊόντος, το οποίο αποκαθιστά τη ζωτικότητα και την ενέργεια στους καταναλωτές.

Το Μπουκάλι Κρασί

Gabriel Meffre

Το Μπουκάλι Κρασί Το Aroma δημιουργεί τη γραφική ταυτότητα για το συλλεκτικό κύπελλο Gabriel Meffre που γιορτάζει τα 80 χρόνια. Δουλέψαμε σε ένα χαρακτηριστικό σχέδιο της δεκαετίας του '30, συμβολικά γραφικά από μια γυναίκα με ένα ποτήρι κρασί. Οι έγχρωμες πλάκες που χρησιμοποιούνται τονίζονται με ανάγλυφη ανάγλυφη επένδυση και θερμοτυπία για να τονίσουν την πλευρά του συλλέκτη της συλλογής.

Η Συσκευασία Τροφίμων

Chips BCBG

Η Συσκευασία Τροφίμων Η πρόκληση για την υλοποίηση των συσκευασιών τσιπ της μάρκας BCBG συνίστατο στη διεξαγωγή μιας σειράς συσκευασιών με την επάρκεια του σύμπαντος. Οι συσκευασίες έπρεπε να είναι και μινιμαλιστικές και μοντέρνες, ενώ έχουν αυτό το χειροτεχνικό άγγιγμα πατατών και εκείνη την ευχάριστη και συμπαθητική πλευρά που φέρνει τους χαρακτήρες που σχεδιάζονται με το στυλό. Το απεριτίφ είναι μια ευχάριστη στιγμή που πρέπει να νιώσετε στη συσκευασία.