Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Διαδραστικές Εγκαταστάσεις

Falling Water

Οι Διαδραστικές Εγκαταστάσεις Το Falling Water είναι ένα σύνολο διαδραστικών εγκαταστάσεων που επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάζουν διαδρομή πορείας γύρω από έναν κύβο ή κύβους. Ο συνδυασμός κύβων και χάντρες ρεύματος παρουσιάζει αντίθεση στατικού αντικειμένου και δυναμικής ροής νερού. Το ρεύμα μπορεί να τραβηχτεί για να δει χάντρες να τρέχουν ή απλά να τοποθετηθούν σε ένα τραπέζι ως σκηνή κατεψυγμένου νερού. Οι χάντρες θεωρούνται επίσης ως επιθυμίες που κάνουν οι άνθρωποι κάθε μέρα. Οι ευχές πρέπει να είναι αλυσοδεμένες και να τρέχουν για πάντα ως καταρράκτης.

Εγκατάσταση Πλαισίου

Missing Julie

Εγκατάσταση Πλαισίου Αυτός ο σχεδιασμός παρουσιάζει μια εγκατάσταση πλαισίου και μια διεπαφή μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ή φώτα και σκιές. Δίνει μια έκφραση ενώ οι άνθρωποι κοιτάζουν έξω από ένα πλαίσιο για να περιμένουν κάποιον να επιστρέψει. Διάφοροι τύποι και μεγέθη γυάλινων σφαιρών χρησιμοποιούνται ως σύμβολο επιθυμιών και δακρύων για να υπονοήσουν το συναίσθημα που πιθανώς κρύβεται μέσα. Το ατσάλινο πλαίσιο και τα κουτιά καθορίζουν το όριο της συγκίνησης. Το συναίσθημα που δίνει ένα άτομο μπορεί να είναι διαφορετικό από τον τρόπο που γίνεται αντιληπτό όπως οι εικόνες στις σφαίρες είναι ανάποδες.

Η Βάση Λουλουδιών

Eyes

Η Βάση Λουλουδιών Το Eyes είναι ένα λουλούδι για όλες τις περιπτώσεις. Το οβάλ σώμα είναι χρυσόπρωτο με ακανόνιστα ανοίγματα ως ανθρώπινα μάτια που αναζητούν πάντα υπέροχα πράγματα στη Μητέρα Φύση. Το περίπτερο συμπεριφέρεται σαν φιλόσοφος. Λατρεύει τη φυσική ομορφιά και εμφανίζει ολόκληρο τον κόσμο για εσάς πριν ή αφού το φωτίσετε.

Επιτραπέζια Διαδραστική Βάση

Ubiquitous Stand

Επιτραπέζια Διαδραστική Βάση Αυτή η πανταχού παρούσα βάση για επιτραπέζιους υπολογιστές έχει σχεδιαστεί για να αλληλεπιδρά με άτομα με όνειρα ημέρας. Οι τρύπες είναι διατεταγμένες και πρόσθετες επαυξημένες με λουλούδια, γλειφιτζούρια ή θέματα που εξομοιώνονται με το μοτίβο του από διάφορους προσανατολισμούς. Η επιχρωμιωμένη επιφάνεια αντανακλά και αλλάζει τόνους στα εμφανιζόμενα θέματα και τα άτομα αλληλεπιδρούν με αυτήν.

Μάσκα

Billy Julie

Μάσκα Αυτός ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τη μικρο-έκφραση. Ο σχεδιαστής επιλέγει τον Μπίλι και τη Τζούλι για δύο είδη πολλαπλών προσωπικοτήτων. Τα περίπλοκα στοιχεία δημιουργούνται με παραμετρική προσαρμογή των προσανατολισμών μιας γεωμετρίας σαν σκάλα, με βάση μια καμπυλωμένη καμπύλη με χωρίσματα. Ως διεπαφή και διερμηνέας, αυτή η μάσκα δημιουργήθηκε για να κάνει τους ανθρώπους να εξετάσουν τη συνείδησή τους.

Ο Βοηθός Μακιγιάζ

Eyelash Stand

Ο Βοηθός Μακιγιάζ Αυτός ο σχεδιασμός εξερευνά μια μεταφορά βλεφαρίδων. Ο σχεδιαστής θεωρεί ότι το βλεφαρίδες αποτελεί επιδίωξη προσωπικής προσδοκίας. Δημιουργεί μια στάση βλεφαρίδων ως εικονίδιο της ζωής ή ένα μικροσκοπικό στάδιο απόδοσης. Αυτή η βάση συμβολίζει μια ανάμνηση δέσμευσης το πρωί ή πριν τον ύπνο, ρυθμίζοντας προσωρινά τις βλεφαρίδες πριν ή μετά την εφαρμογή. Το περίπτερο των βλεφαρίδων είναι ένας τρόπος να απομνημονεύσετε τι έχει συμβάλει κάτι ασήμαντο στην προσωπική καθημερινή περιπέτεια.