Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Καφέ

The Mood

Η Συσκευασία Καφέ Ο σχεδιασμός παρουσιάζει πέντε διαφορετικά σχέδια, εμπνευσμένα από vintage και ελαφρώς ρεαλιστικά πρόσωπα μαϊμού, το καθένα αντιπροσωπεύει διαφορετικό καφέ από διαφορετική περιοχή. Στο κεφάλι τους, ένα κομψό, κλασικό καπέλο. Η ήπια έκφραση τους προκαλεί περιέργεια. Αυτοί οι μαϊμούδες πιάνου υποδηλώνουν ποιότητα, η ειρωνική τους κομψότητα, ελκυστική για τους πότες καφέ που ενδιαφέρονται για πολύπλοκα χαρακτηριστικά γεύσης. Οι εκφράσεις τους αντιπροσωπεύουν παιχνιδιάρικα μια διάθεση, αλλά επίσης αναφέρονται στο προφίλ γεύσης του καφέ, ήπια, δυνατή, ξινή ή απαλή. Ο σχεδιασμός είναι απλός, αλλά έξυπνος, ένας καφές για κάθε διάθεση.

Το Γυαλί Κονιάκ

30s

Το Γυαλί Κονιάκ Η εργασία σχεδιάστηκε για κατανάλωση κονιάκ. Είναι δωρεάν σε γυάλινο στούντιο. Αυτό κάνει κάθε κομμάτι γυαλιού ξεχωριστό. Το γυαλί είναι εύκολο να αρπάξει και φαίνεται ενδιαφέρον από όλες τις οπτικές γωνίες. Το σχήμα του γυαλιού αντανακλά το φως από διαφορετικές γωνίες προσθέτοντας επιπλέον απόλαυση στο πόσιμο. Λόγω του ισοπεδωμένου σχήματος του κυπέλλου, μπορείτε να τοποθετήσετε το ποτήρι στο τραπέζι όπως θέλετε να ακουμπάτε σε οποιαδήποτε από τις πλευρές του. Το όνομα και η ιδέα του έργου γιορτάζουν τη γήρανση του καλλιτέχνη. Ο σχεδιασμός αντικατοπτρίζει τις αποχρώσεις της γήρανσης και επικαλείται την παράδοση της γήρανσης του κονιάκ που βελτιώνεται στην ποιότητα.

Το Πακέτο Φροντίδας Δέρματος

Bionyalux

Το Πακέτο Φροντίδας Δέρματος Η ιδέα της αποκατάστασης του δέρματος σε νέα προϊόντα περιποίησης δέρματος συμπίπτει με το μηδενικό φορτίο της ανακύκλωσης βαγάσσης, της προστασίας του περιβάλλοντος και της οικολογικής αντίληψης. Από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος της περιορισμένης διάρκειας ζωής των 60 ημερών της διαδικασίας θεραπείας βελτίωσης του δέρματος των 30 ημερών, 30 και 60 επιλέγονται ως σύμβολο οπτικής αναγνώρισης του προϊόντος και τα τρία στάδια χρήσης, 1,2, 3 ενσωματώνονται στο όραμα.

Η Συσκευασία Ρυζιού

Songhua River

Η Συσκευασία Ρυζιού Το Songhua River Rice, είναι ένα προϊόν ρυζιού υψηλού επιπέδου στο πλαίσιο του SOURCEAGE Food Group. Καθώς το φεστιβάλ παραδοσιακού κινέζικου - πλησιάζει το Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ, σχεδιάζουν μέσα από ένα όμορφα συσκευασμένο προϊόν ρυζιού ως δώρα στους πελάτες των δώρα της Άνοιξης του Φεστιβάλ, οπότε ο συνολικός σχεδιασμός πρέπει να αντικατοπτρίζει την εορταστική ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ Άνοιξης, αναδεικνύοντας τα παραδοσιακά κινεζικά πολιτιστικά στοιχεία και ευοίωνο καλό νόημα.

Η Εγκατάσταση Γλυπτικής

Superegg

Η Εγκατάσταση Γλυπτικής Το Superegg αντιπροσωπεύει τον γρήγορο πολλαπλασιασμό των καψουλών καφέ μίας χρήσης, που συμβολίζει την ανθρώπινη άνεση και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον. Εμφανιζόμενο αιωρούμενο πάνω από το έδαφος, το υφή γεωμετρικό σχήμα superegg, όπως τεκμηριώνεται από τον μαθηματικό Gabriel Lame, είναι διάστικτο με τυχαίες απορριπτόμενες κάψουλες καφέ τοποθετημένες σε τέλειες γραμμές. Η σπλαχνική εμπειρία προσελκύει τον θεατή από όλες τις γωνίες και τις αποστάσεις. Πάνω από 3000 κάψουλες συλλέχθηκαν μέσω παρότρυνσης για δράση στα κοινωνικά μέσα και την τοπική κοινότητα. Το Superegg επιτρέπει στον θεατή να παρακολουθεί τα απόβλητα και να ενθαρρύνει νέες συνήθειες ανακύκλωσης.

Σετ Δώρου Γκουρμέ Φαγητού

Saintly Flavours

Σετ Δώρου Γκουρμέ Φαγητού Το Saintly Flavours είναι ένα γκουρμέ σετ δώρου που στοχεύει τους καταναλωτές καταστημάτων υψηλών προδιαγραφών. Ακολουθώντας την τάση με την οποία τα φαγητά και τα φαγητά έχουν γίνει μοντέρνα, η έμπνευση για το έργο προέρχεται από το θέμα του Καθολικισμού του Met Gala για το 2018. Ο Jeremy Bonggu Kang προσπάθησε να δημιουργήσει μια εμφάνιση που προσελκύει τα μάτια των καταναλωτών καταστημάτων υψηλού επιπέδου, χρησιμοποιώντας το περίτεχνο και παραδοσιακό στιλ εικονογράφησης για να αντιπροσωπεύσει την πλούσια παράδοση της τέχνης και της υψηλής ποιότητας παρασκευής τροφίμων στα Καθολικά Μοναστήρια.