Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συσκευασία Για Τσάι

Seven Tea House

Συσκευασία Για Τσάι Το Tea Hall Brand, λαμβάνοντας την εικόνα του χυμού και του διασκορπισμένου τσαγιού ελεύθερα και χαλαρά, η έννοια της διαδικασίας παρασκευής τσαγιού, ισχυρή ή αδύναμη, μεταμορφώνεται απρόβλεπτα, ως το στοιχείο της ζωγραφικής τσαγιού ενώ δοκιμάζετε τσάι. Η περιστασιακή γοητεία του τσαγιού ως μελανιού και του δακτύλου ως στυλό, σκιαγραφώντας το εκτεταμένο μυαλό της οικογένειας τσαγιού που ζει με το τοπίο. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός του πακέτου προσφέρει ζεστή ατμόσφαιρα, εκφράζοντας την ευχάριστη στιγμή να ζήσετε τη ζωή με τσάι.

Η Προώθηση Της Μάρκας

Project Yellow

Η Προώθηση Της Μάρκας Το Project Yellow είναι ένα ολοκληρωμένο έργο τέχνης που κατασκευάζει την οπτική έννοια του Όλα είναι Κίτρινο. Σύμφωνα με το βασικό όραμα, θα γίνουν μεγάλες υπαίθριες οθόνες σε διάφορες πόλεις και ταυτόχρονα θα παράγονται μια σειρά πολιτιστικών και δημιουργικών παραγώγων. Ως οπτική IP, το Project Yellow έχει μια συναρπαστική οπτική εικόνα και ενεργητικό συνδυασμό χρωμάτων για να σχηματίσει ένα ενοποιημένο βασικό όραμα, που κάνει τους ανθρώπους αξέχαστες. Κατάλληλο για διαδικτυακή και offline προβολή μεγάλης κλίμακας και για την παραγωγή οπτικών παραγώγων, είναι ένα μοναδικό σχέδιο σχεδίασης.

Ο Οπτικός Σχεδιασμός Ip

Project Yellow

Ο Οπτικός Σχεδιασμός Ip Το Project Yellow είναι ένα ολοκληρωμένο έργο τέχνης που κατασκευάζει την οπτική έννοια του Όλα είναι Κίτρινο. Σύμφωνα με το βασικό όραμα, θα γίνουν μεγάλες υπαίθριες οθόνες σε διάφορες πόλεις και ταυτόχρονα θα παράγονται μια σειρά πολιτιστικών και δημιουργικών παραγώγων. Ως οπτική IP, το Project Yellow έχει μια συναρπαστική οπτική εικόνα και ενεργητικό συνδυασμό χρωμάτων για να σχηματίσει ένα ενοποιημένο βασικό όραμα, που κάνει τους ανθρώπους αξέχαστες. Κατάλληλο για διαδικτυακή και offline προβολή μεγάλης κλίμακας και για την παραγωγή οπτικών παραγώγων, είναι ένα μοναδικό σχέδιο σχεδίασης.

Ο Επανασχεδιασμός Ταυτότητας Μάρκας

InterBrasil

Ο Επανασχεδιασμός Ταυτότητας Μάρκας Η έμπνευση για την επανεξέταση και επανασχεδιασμό της μάρκας ήταν οι αλλαγές στον εκσυγχρονισμό και την ενσωμάτωση στην κουλτούρα της εταιρείας. Ο σχεδιασμός της καρδιάς δεν θα μπορούσε πλέον να είναι εξωτερικός από τη μάρκα, εμπνέοντας μια συνεργασία τόσο εσωτερικά με υπαλλήλους, αλλά και με πελάτες. Μια ολοκληρωμένη ένωση μεταξύ παροχών, δέσμευσης και ποιότητας υπηρεσίας. Από το σχήμα στα χρώματα, ο νέος σχεδιασμός ενσωμάτωσε την καρδιά στο Β και τον σταυρό υγείας στο Τ. Οι δύο λέξεις ενώθηκαν στη μέση κάνοντας το λογότυπο να μοιάζει με μία λέξη, ένα σύμβολο, ενώνοντας το R και το B μέσα η καρδιά.

Ο Σχεδιασμός Της Μάρκας

EXP Brasil

Ο Σχεδιασμός Της Μάρκας Ο σχεδιασμός της μάρκας EXP Brasil προέρχεται από τις αρχές της ενότητας και της εταιρικής σχέσης της εταιρείας. Εκμετάλλευση του μίγματος μεταξύ τεχνολογίας και σχεδιασμού στα έργα τους όπως και στη ζωή γραφείου. Ένα στοιχείο τυπογραφίας αντιπροσωπεύει την ένωση και τη δύναμη αυτής της εταιρείας. Ο σχεδιασμός του γράμματος X είναι συμπαγής και ολοκληρωμένος, αλλά πολύ ελαφρύς και τεχνολογικός. Η μάρκα αντιπροσωπεύει τη ζωή του στούντιο, με στοιχεία στα γράμματα, τόσο στον θετικό όσο και στον αρνητικό χώρο που ενώνουν τους ανθρώπους και το σχεδιασμό, ατομικά και συλλογικά, απλά με τεχνολογικά, ελαφριά και στιβαρά, επαγγελματικά και προσωπικά.

Το Άνοιγμα Του Τίτλου

Pop Up Magazine

Το Άνοιγμα Του Τίτλου Το έργο ήταν ένα ταξίδι για να εξερευνήσετε τα θέματα Escape (θέμα για το 2019) αφηρημένα και ρευστά, δείχνοντας τις αλλαγές, τα νέα πράγματα και τις συνέπειες από αυτό. Όλα τα γραφικά είναι καθαρά και άνετα στην παρακολούθηση, σε αντίθεση με την άβολη πραγματικότητα από την πράξη της διαφυγής. Ο σχεδιασμός αλλάζει συνεχώς και τα σχήματα μορφοποίησης στο κινούμενο σχέδιο αντιπροσωπεύουν τη δράση της αναπροσαρμογής, που προκαλείται από κάποια κατάσταση. Το Escape έχει διαφορετικές έννοιες, ερμηνείες και η άποψη διαφέρει από παιχνιδιάρικο σε σοβαρό.