Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Concept Chaise Lounge

Dhyan

Το Concept Chaise Lounge Το Dyhan lounge concept συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό με παραδοσιακές ανατολικές ιδέες και αρχές εσωτερικής γαλήνης συνδέοντας τη φύση. Χρησιμοποιώντας το Lingam ως έμπνευση φόρμας και το Bodhi-tree και τους ιαπωνικούς κήπους ως βάση στις ενότητες της ιδέας, ο Dhyan (σανσκριτικά: διαλογισμός) μετατρέπει τις ανατολικές φιλοσοφίες σε ποικίλες διαμορφώσεις, επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει την πορεία του στο ζεν / χαλάρωση. Η λειτουργία νερού-λίμνης περιβάλλει τον χρήστη με καταρράκτη και λίμνη, ενώ η λειτουργία κήπου περιβάλλει τον χρήστη με πράσινο. Η τυπική λειτουργία περιέχει περιοχές αποθήκευσης κάτω από μια πλατφόρμα που λειτουργεί ως ράφι.

Όνομα έργου : Dhyan, Όνομα σχεδιαστών : Sasank Gopinathan, Όνομα πελάτη : Karimeen Inc..

Dhyan Το Concept Chaise Lounge

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.