Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Παρεκκλήσι

Coast Whale

Το Παρεκκλήσι Η βιονική μορφή της φάλαινας έγινε η γλώσσα αυτού του παρεκκλησίου. Μια φάλαινα προσαραγμένη στην ακτή της Ισλανδίας. Ένα άτομο μπορεί να εισέλθει στο σώμα του μέσω χαμηλού ψαριού και να βιώσει την προοπτική μιας φάλαινας που βλέπει στον ωκεανό όπου είναι πιο εύκολο για τους ανθρώπους να προβληματιστούν σχετικά με την παραμέληση της περιβαλλοντικής υποβάθμισης. Η δομή στήριξης πέφτει στην παραλία για να εξασφαλιστεί η ελάχιστη ζημιά στο φυσικό περιβάλλον. Τα φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά κάνουν αυτό το έργο έναν τουριστικό προορισμό που απαιτεί προστασία του περιβάλλοντος.

Όνομα έργου : Coast Whale, Όνομα σχεδιαστών : Zhang Jinyu, Όνομα πελάτη : Zhang Jinyu.

Coast Whale Το Παρεκκλήσι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.