Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Έδρα Megalopolis X Shenzhen

Megalopolis X

Η Έδρα Megalopolis X Shenzhen Το Megalopolis X θα είναι το νέο κέντρο στην καρδιά της ευρύτερης περιοχής κόλπων, κοντά στα σύνορα μεταξύ Χονγκ Κονγκ και Σενζέν. Το γενικό σχέδιο ενσωματώνει την αρχιτεκτονική με δίκτυα πεζών, πάρκα και δημόσιους χώρους. Τα δίκτυα μεταφορών πάνω και κάτω από το έδαφος σχεδιάζονται μεγιστοποιώντας τη συνδεσιμότητα στην πόλη. Ένα δίκτυο αειφόρου υποδομής κάτω από το έδαφος θα παρέχει συστήματα για τηλεψύξη και αυτόματη επεξεργασία αποβλήτων με απρόσκοπτο τρόπο. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα δημιουργικό πλαίσιο γενικού σχεδίου για το πώς θα σχεδιαστούν οι πόλεις στο μέλλον.

Όνομα έργου : Megalopolis X, Όνομα σχεδιαστών : QUAD studio, Όνομα πελάτη : QUAD studio.

Megalopolis X Η Έδρα Megalopolis X Shenzhen

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.