Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ελαφριά Πύλη Μελλοντική Σιδηροδρομική Πόλη

Light Portal

Η Ελαφριά Πύλη Μελλοντική Σιδηροδρομική Πόλη Το Light Portal είναι το γενικό σχέδιο της Yibin Highspeed Rail City. Μια μεταρρύθμιση του τρόπου ζωής συνιστά σε όλες τις ηλικίες όλο το χρόνο. Δίπλα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Υψηλής Ταχύτητας Yibin που λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2019, το Yibin Greenland Center αποτελείται από 160m ύψους Twin Towers μικτής χρήσης που συνδυάζουν την αρχιτεκτονική και τη φύση με τη λεωφόρο τοπίου μήκους 1 χλμ. Το Yibin έχει ιστορία για περισσότερα από 4000 χρόνια, συσσωρεύοντας σοφία και πολιτισμό όπως το ίζημα στο ποτάμι σηματοδότησε την ανάπτυξη του Yibin. Οι Δίδυμοι Πύργοι χρησιμεύουν ως μια ελαφριά πύλη για την καθοδήγηση των επισκεπτών, καθώς και ένα ορόσημο για τη συγκέντρωση των κατοίκων.

Όνομα έργου : Light Portal, Όνομα σχεδιαστών : QUAD studio, Όνομα πελάτη : QUAD studio.

Light Portal Η Ελαφριά Πύλη Μελλοντική Σιδηροδρομική Πόλη

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.