Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Έλεγχος Πρόσβασης Τρισδιάστατης Αναγνώρισης Προσώπου

Ezalor

Ο Έλεγχος Πρόσβασης Τρισδιάστατης Αναγνώρισης Προσώπου Γνωρίστε τον πολλαπλό αισθητήρα και το σύστημα ελέγχου πρόσβασης κάμερας, Ezalor. Οι αλγόριθμοι και οι τοπικοί υπολογιστές έχουν σχεδιαστεί για προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η τεχνολογία anti-spoofing σε οικονομικό επίπεδο αποτρέπει τις μάσκες ψεύτικου προσώπου. Ο απαλός ανακλαστικός φωτισμός προσφέρει άνεση. Με ριπή οφθαλμού, οι χρήστες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στο μέρος που τους αρέσει. Ο έλεγχος ταυτότητας χωρίς αφή εξασφαλίζει υγιεινή.

Όνομα έργου : Ezalor, Όνομα σχεδιαστών : Huachao Gong, Όνομα πελάτη : Sciedi Technology Co., Ltd..

Ezalor Ο Έλεγχος Πρόσβασης Τρισδιάστατης Αναγνώρισης Προσώπου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.