Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Καλλυντικών

Woman Flower

Η Συλλογή Καλλυντικών Αυτή η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα υπερβολικά είδη ένδυσης των μεσαιωνικών Ευρωπαίων κυριών και τα σχήματα πουλιών. Ο σχεδιαστής εξήγαγε τις μορφές των δύο και τις χρησιμοποίησε ως δημιουργικά πρωτότυπα και συνδυάστηκε με το σχεδιασμό προϊόντων για να σχηματίσει ένα μοναδικό σχήμα και αίσθηση μόδας, δείχνοντας μια πλούσια και δυναμική φόρμα.

Όνομα έργου : Woman Flower, Όνομα σχεδιαστών : Kang Jiang, Όνομα πελάτη : LCHEAR.

Woman Flower Η Συλλογή Καλλυντικών

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.