Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τυπωμένο Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν

The Withering Flower

Το Τυπωμένο Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν Το Withering Flower είναι ένας εορτασμός της δύναμης της εικόνας του λουλουδιού. Το λουλούδι είναι ένα δημοφιλές θέμα γραμμένο ως προσωποποίηση στην κινεζική λογοτεχνία. Σε αντίθεση με τη δημοτικότητα του ανθισμένου λουλουδιού, οι εικόνες του αποσυντιθέμενου λουλουδιού συχνά συνδέονται με τα τζίνξ και τα ταμπού. Η συλλογή εξετάζει τι διαμορφώνει την αντίληψη μιας κοινότητας για το τι είναι πανέμορφο και απαίσιο. Σχεδιασμένο σε φορέματα από τούλι 100 εκατοστών έως 200 εκατοστών, εκτύπωση μεταξοτυπίας σε ημιδιαφανή υφάσματα, η τεχνική της κλωστοϋφαντουργίας επιτρέπει στις εκτυπώσεις να παραμείνουν αδιαφανείς και ελαστικές στο πλέγμα, δημιουργώντας μια εμφάνιση εκτυπώσεων που αιωρούνται στον αέρα.

Όνομα έργου : The Withering Flower, Όνομα σχεδιαστών : Tsai Jung Chiang, Όνομα πελάτη : Angela Chiang.

The Withering Flower Το Τυπωμένο Κλωστοϋφαντουργικό Προϊόν

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.