Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

Planck

Τραπεζάκι Σαλονιού Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από διαφορετικά κομμάτια κόντρα πλακέ που είναι κολλημένα μαζί υπό πίεση. Οι επιφάνειες είναι γυαλόχαρτες και επεξεργάζονται με ματ και πολύ ισχυρό βερνίκι. Υπάρχουν 2 επίπεδα - δεδομένου ότι το εσωτερικό του τραπεζιού είναι κοίλο - το οποίο είναι πολύ πρακτικό για την τοποθέτηση περιοδικών ή καρό. Κάτω από το τραπέζι υπάρχουν τροχοί με σφαίρες. Έτσι, το χάσμα μεταξύ δαπέδου και τραπεζιού είναι πολύ μικρό, αλλά ταυτόχρονα είναι εύκολο να κινηθεί. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται το κόντρα πλακέ (κάθετος) το κάνει πολύ δυνατό.

Όνομα έργου : Planck, Όνομα σχεδιαστών : Kristof De Bock, Όνομα πελάτη : Dasein Products.

Planck Τραπεζάκι Σαλονιού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.