Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συσκευασία

Winetime Seafood

Συσκευασία Ο σχεδιασμός συσκευασίας για τη σειρά Winetime Seafood θα πρέπει να αποδεικνύει τη φρεσκάδα και την αξιοπιστία του προϊόντος, θα πρέπει να το διαφέρει ευνοϊκά από τους ανταγωνιστές, να είναι αρμονικό και κατανοητό. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται (μπλε, λευκό και πορτοκαλί) δημιουργούν μια αντίθεση, τονίζουν σημαντικά στοιχεία και αντικατοπτρίζουν τη θέση της μάρκας. Η μοναδική ιδέα που αναπτύχθηκε ξεχωρίζει τη σειρά από άλλους κατασκευαστές. Η στρατηγική των οπτικών πληροφοριών κατέστησε δυνατή την αναγνώριση της ποικιλίας των προϊόντων της σειράς και η χρήση εικονογραφήσεων αντί των φωτογραφιών έκανε τσυσκευασία πιο ενδιαφέρουσα.

Όνομα έργου : Winetime Seafood, Όνομα σχεδιαστών : Olha Takhtarova, Όνομα πελάτη : SOT B&D.

Winetime Seafood Συσκευασία

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.