Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κρεμάστρα Πεταλούδας

Butterfly

Κρεμάστρα Πεταλούδας Η κρεμάστρα πεταλούδας πήρε το όνομά της για την ομοιότητά της με το σχήμα μιας πεταλούδας. Είναι μινιμαλιστικά έπιπλα που μπορούν να συναρμολογηθούν με βολικό τρόπο λόγω του σχεδιασμού των διαχωρισμένων εξαρτημάτων. Οι χρήστες μπορούν να συναρμολογήσουν γρήγορα την κρεμάστρα με γυμνά χέρια. Όταν είναι απαραίτητο να μετακινηθείτε, είναι βολικό να μεταφέρετε μετά την αποσυναρμολόγηση. Η εγκατάσταση διαρκεί μόνο δύο βήματα: 1. στοίβα και τα δύο καρέ μαζί για να σχηματίσουν ένα Χ. και να επικαλύπτονται τα διαμάντια σε σχήμα κάθε πλευράς. 2. σύρετε το ξύλινο κομμάτι μέσω των επικαλυπτόμενων διαμαντιών σε σχήμα πλαισίου και στις δύο πλευρές για να συγκρατήσετε τα πλαίσια

Όνομα έργου : Butterfly, Όνομα σχεδιαστών : Lu Li, Όνομα πελάτη : Li Feng.

Butterfly Κρεμάστρα Πεταλούδας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.