Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Abstract House

Κατοικία Η κατοικία χρησιμοποιεί μια μοντέρνα αισθητική διατηρώντας παράλληλα μια κεντρική αυλή, η οποία προκαλεί την παραδοσιακή πρακτική του Κουβέιτ στην οικοδόμηση σπιτιών. Εδώ η κατοικία επιτρέπεται να αναγνωρίζει τόσο το παρελθόν όσο και το παρόν, χωρίς σύγκρουση. Το χαρακτηριστικό του νερού στα σκαλιά της κύριας πόρτας σαρώνει προς τα έξω, το δάπεδο από το δάπεδο μέχρι την οροφή βοηθά να διατηρήσει τους χώρους πιο ανοιχτούς, επιτρέποντας στους χρήστες να περνούν μεταξύ έξω και μέσα, παρελθόν και παρόν, χωρίς κόπο.

Όνομα έργου : Abstract House, Όνομα σχεδιαστών : Ghiath Al Masri, Όνομα πελάτη : Ghiath Al Masri.

Abstract House Κατοικία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.