Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατοικία

Slabs House

Κατοικία Το Slab House σχεδιάστηκε για να αντιπαραβάλλει δομικά υλικά, συνδυάζοντας ξύλο, σκυρόδεμα και ατσάλι. Ο σχεδιασμός είναι ταυτόχρονα υπερσύγχρονος αλλά διακριτικός. Τα τεράστια παράθυρα αποτελούν άμεσο σημείο εστίασης, αλλά προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες και τη θέα στο δρόμο από τσιμεντένιες πλάκες. Οι κήποι χαρακτηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην ιδιοκτησία, τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο, επιτρέποντας στους κατοίκους να αισθάνονται συνδεδεμένοι με τη φύση καθώς αλληλεπιδρούν με το ακίνητο, δημιουργώντας μια μοναδική ροή καθώς κινείται από την είσοδο προς τους χώρους διαβίωσης.

Όνομα έργου : Slabs House, Όνομα σχεδιαστών : Ghiath Al Masri, Όνομα πελάτη : Ghiath Al Masri.

Slabs House Κατοικία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.