Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σπίτι

VH Green

Σπίτι Το σπίτι είναι καταπράσινο τόσο σε επίπεδο όσο και σε στερεοσκοπικό, που δημιουργούν ένα καλό περιβάλλον τόσο για τους κατοίκους όσο και για την πόλη. Στην ηλιόλουστη περιοχή της Ασίας, το Breeze Soleil που χρησιμοποιεί αυτό το πράσινο είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος σκέψης. Δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο η λειτουργία της σκίασης το καλοκαίρι αλλά και η προστασία της ιδιωτικής ζωής, η αποφυγή του θορύβου του δρόμου και η επίδραση ψύξης με αυτόματη άρδευση.

Όνομα έργου : VH Green, Όνομα σχεδιαστών : Yoshiaki Tanaka, Όνομα πελάτη : TSC Architects.

VH Green Σπίτι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.