Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εκκλησία

Mary Help of Christian Church

Η Εκκλησία Λαμβάνοντας υπόψη την επέκταση της Καθολικής κοινότητας και την αύξηση του τουρισμού στο νησί Samui, Suratthani. Το Mary Help of Christian Church εξωτερικό σχεδιάστηκε σε συνδυασμένη μορφή προσευχής χεριών, γωνιακών φτερών και ακτίνων του Αγίου Πνεύματος. Εσωτερικός χώρος, ασφάλεια όπως στη μητρική μήτρα. Με τη χρήση του μακρού και στενού κενού κενού και μιας μεγάλης ελαφριάς μόνωσης μπετόν σκυροδέματος που διατρέχει το ελαφρύ κενό δημιουργήθηκαν για να δημιουργήσουν μια σκιά που συνεχώς αλλάζει με το χρόνο αλλά διατηρεί την εσωτερική άνεση. Ελαχιστοποιήστε τη συμβολική διακόσμηση και τη χρήση φυσικού υλικού ως ταπεινά σιγουριά κατά την προσευχή.

Όνομα έργου : Mary Help of Christian Church, Όνομα σχεδιαστών : ่Juti Klipbua, Όνομα πελάτη : JUTI architects.,co.ltd.

Mary Help of Christian Church Η Εκκλησία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.