Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Οικογενειακή Κατοικία

Sleeve House

Η Οικογενειακή Κατοικία Αυτό το πραγματικά μοναδικό σπίτι σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα και λόγιο Adam Dayem και κέρδισε πρόσφατα τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό American-Architects US Building of the Year. Η κατοικία 3-BR / 2.5-μπάνιου βρίσκεται σε ανοιχτά, κυλιόμενα λιβάδια, σε ένα περιβάλλον που προσφέρει προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς και δραματική θέα στην κοιλάδα και στο βουνό. Όσο αινιγματικό και πρακτικό, η δομή έχει σχεδιαστεί διαγραμματικά ως δύο τεμνόμενοι όγκοι που μοιάζουν με μανίκι. Η βιώσιμη ξυλεία πρόσοψη από ξύλο δίνει στο σπίτι μια τραχιά, ξεπερασμένη υφή, μια σύγχρονη επανερμηνεία παλαιών αχυρώνων στην κοιλάδα του Hudson.

Όνομα έργου : Sleeve House, Όνομα σχεδιαστών : Adam Dayem, Όνομα πελάτη : actual / office.

Sleeve House Η Οικογενειακή Κατοικία

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.