Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Οδοντιατρική Κλινική

Clinique ii

Η Οδοντιατρική Κλινική Το Clinique ii είναι μια ιδιωτική κλινική ορθοδοντικής για έναν αρχηγό γνώμης και φωτιστικό που εφαρμόζει και ερευνά τις πιο προηγμένες τεχνικές και υλικά στον κλάδο του. Οι Αρχιτέκτονες οραματίστηκαν μια ιδέα εμφυτεύματος που βασίζεται σε ορθοδοντική τυπική χρήση ιατρικών συσκευών υψηλής ακρίβειας ως αρχή σχεδιασμού σε όλο τον χώρο. Οι εσωτερικές επιφάνειες των τοίχων και τα έπιπλα συγχωνεύονται απρόσκοπτα σε ένα λευκό κέλυφος με έναν παφλασμό από κίτρινα κοράλια, όπου εμφυτεύεται ιατρική τεχνολογία αιχμής.

Όνομα έργου : Clinique ii, Όνομα σχεδιαστών : Rahul Mistri, Όνομα πελάτη : Open Atelier Mumbai.

Clinique ii Η Οδοντιατρική Κλινική

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.