Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δομικό Δαχτυλίδι

Spatial

Δομικό Δαχτυλίδι Ο σχεδιασμός ενσωματώνει μια μεταλλική δομή πλαισίου στην οποία το druzy συγκρατείται με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται έμφαση τόσο στην πέτρα όσο και στη μεταλλική δομή πλαισίου. Η κατασκευή είναι αρκετά ανοιχτή και διασφαλίζει ότι η πέτρα είναι το αστέρι του σχεδιασμού. Η ακανόνιστη μορφή του druzy και των μεταλλικών σφαιρών που συγκρατούν τη δομή μαζί φέρνει λίγο απαλότητα στο σχεδιασμό. Είναι τολμηρό, νευρικό και φορετό.

Όνομα έργου : Spatial, Όνομα σχεδιαστών : Harsha Ambady, Όνομα πελάτη : Kaashi Jewels.

Spatial Δομικό Δαχτυλίδι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.